mMadecassol Centipat Katılım 11 Mayıs 2024 Mesajlar 61 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #1 Arkadaşlar Sony GTA 5'in PS Plus'tan gideceğini söylüyor benim kütüphanemde oyun var. Plus'tan kaldırılınca oyun benden gidecek mi?
Arkadaşlar Sony GTA 5'in PS Plus'tan gideceğini söylüyor benim kütüphanemde oyun var. Plus'tan kaldırılınca oyun benden gidecek mi?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.198 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 27 Mayıs 2024 #2 mMadecassol dedi: Arkadaşlar Sony GTA 5'in PS Plus'tan gideceğini söylüyor benim kütüphanemde oyun var. Plus'tan kaldırılınca oyun benden gidecek mi? Genişletmek için tıkla... Aylık oyunlar aboneliğin boyunca sende kalır eğer kütüphaneye eklediysen, diğerleri kaldırılınca kütüphanede kalır ama kilitli olur, açamazsın. GTA 5'de sanırım aylık oyun değildi.
mMadecassol dedi: Arkadaşlar Sony GTA 5'in PS Plus'tan gideceğini söylüyor benim kütüphanemde oyun var. Plus'tan kaldırılınca oyun benden gidecek mi? Genişletmek için tıkla... Aylık oyunlar aboneliğin boyunca sende kalır eğer kütüphaneye eklediysen, diğerleri kaldırılınca kütüphanede kalır ama kilitli olur, açamazsın. GTA 5'de sanırım aylık oyun değildi.
K KİNGSEMİH Megapat Moderatör Konsol Ligine Hoş Geldin Zamanın Tanığı Farklı Düşün Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 8.700 Makaleler 9 Çözümler 124 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Mayıs 2024 #3 mMadecassol dedi: Arkadaşlar Sony GTA 5'in PS Plus'tan gideceğini söylüyor benim kütüphanemde oyun var. Plus'tan kaldırılınca oyun benden gidecek mi? Genişletmek için tıkla... Zamanında aylık olarak verilmediyse gider.
mMadecassol dedi: Arkadaşlar Sony GTA 5'in PS Plus'tan gideceğini söylüyor benim kütüphanemde oyun var. Plus'tan kaldırılınca oyun benden gidecek mi? Genişletmek için tıkla... Zamanında aylık olarak verilmediyse gider.