Dursun Papi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 697 24 Ekim 2025 #11 hakopera dedi: hiç bir lag olmaz. Genişletmek için tıkla... Ethernet bağlayarak denemedim çok lag oluyodu sinir etti, kablo takınca oynatıyor mu düzgün? 100mbit fiber benim.
hakopera dedi: hiç bir lag olmaz. Genişletmek için tıkla... Ethernet bağlayarak denemedim çok lag oluyodu sinir etti, kablo takınca oynatıyor mu düzgün? 100mbit fiber benim.
hakopera Picopat Katılım 29 Ocak 2025 Mesajlar 961 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2025 #12 Dursun Papi dedi: Ethernet bağlayarak denemedim çok lag oluyodu sinir etti, kablo takınca oynatıyor mu düzgün? 100mbit fiber benim. Genişletmek için tıkla... niye oymatmasın? 15mbps internete sahip kullanıcılar bile sorun yaşamıyor. sen de yaşamazsın. yanlız bağlantının ping değerlerini kontrol et. ping değerlerin kötüyse bunu sadece iss teknik servisi ile çözebilirsin.
Dursun Papi dedi: Ethernet bağlayarak denemedim çok lag oluyodu sinir etti, kablo takınca oynatıyor mu düzgün? 100mbit fiber benim. Genişletmek için tıkla... niye oymatmasın? 15mbps internete sahip kullanıcılar bile sorun yaşamıyor. sen de yaşamazsın. yanlız bağlantının ping değerlerini kontrol et. ping değerlerin kötüyse bunu sadece iss teknik servisi ile çözebilirsin.
Dursun Papi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 697 27 Ekim 2025 #13 hakopera dedi: niye oymatmasın? 15mbps internete sahip kullanıcılar bile sorun yaşamıyor. sen de yaşamazsın. yanlız bağlantının ping değerlerini kontrol et. ping değerlerin kötüyse bunu sadece iss teknik servisi ile çözebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam valla kanser etti ama hiç akıcı oynatmıyor TV ile kıyaslayınca.
hakopera dedi: niye oymatmasın? 15mbps internete sahip kullanıcılar bile sorun yaşamıyor. sen de yaşamazsın. yanlız bağlantının ping değerlerini kontrol et. ping değerlerin kötüyse bunu sadece iss teknik servisi ile çözebilirsin. Genişletmek için tıkla... Hocam valla kanser etti ama hiç akıcı oynatmıyor TV ile kıyaslayınca.