PS portal bulut ile oynanır mı?

brkclsn

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, portal almak istiyorum. İkinci el. Bazı ilanlarda PS olmadan da buluttan üyelik ile oynanabildiği söyleniyor. Üyeliğim var ama PS cihazım yok. Bunu alsam şu an oynayabilir miyim? Temizini 7 bine alsam işimi görür mü?

PS Portal'a Sony böyle bir hizmet getirmiş ama Beta sürecinde ve Türkiye'de destek yok. VPN veya benzeri çözümlerinde ne kadar efektif olur bilmiyorum, sonuçta PS Portal böyle birşeyi sağlayamıyor anca bağlandığı internet aracılığı ile yapılabilir.

PS Portal sahibiyim, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Türkiye'de kapalı bu özellik. Almanın yolları var ama değmez, 7 bine PS4 alıp özel oyunları oynayın derim.

PS portal sahibiyim, yukarıdaki arkadaşın dediği gibi Türkiye'de kapalı bu özellik. Almanın yolları var ama değmez, 7 bine PS4 alıp özel oyunları oynayın derim.

Ben PS5 cihazımı yeni sattım zaten amacım konsolum olsun değil de evde çok vakit geçiremiyorum PC başında bazen balkonda bahçede falan TV başında uzak olduğumda da kaliteli oyunlar oynamak istiyorum. Daha önce retro oyun konsollarından almıştım sarmadı onu sattım üzerine 2bin lira koydum bu cihazı Param Güvende ile aldım. Bakalım. Eğer Amerika'daki PS Plus aboneliğiyle aylık çok pahalıya gelmezse bir süre canım sıkıldıkça bununla oynarım.

VPN yardımıyla İngiltere PS hesabı açın, sonra diğer key satan sitelerden 3 aylık falan PS Now key alın tabii o da İngiltere keyi olması gerekli. ABD olmasın çünkü çok gecikmeli çalışıyor, İngiltere iyi. Sonra VPN kapatıp, PS Portal'da oturum açıp oynayabilirsiniz.

Portal normalde bile interneti kullanırken zorlanabiliyor VPN vb bir araçla verimli sonuç almanız bana çok uzak bir ihtimal gibi geliyor. Yine de deneyin iade edebiliyorsunuz sanırsam PG ile.

Siz her ikisini de denediniz ve İngiltere daha mı iyi diyorsunuz yoksa tahmin mi? Ona göre alacağım teşekkür ederim bilgi için.

Siz her ikisini de denediniz ve İngiltere daha mı iyi diyorsunuz yoksa tahmin mi? Ona göre alacağım teşekkür ederim bilgi için.
PlayStation yokken İngiltere üzerinden oynuyordum. Tahmin değil net bilgi ve mantık olarak Avrupa kıtasında daha iyi veri alınır Türkiye'ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…