Dursun Papi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 672 3 Mart 2025 #1 Merhaba, evimde fiber 100Mbit internetim var ve en son yaptığım testte 90Mbit hız aldım. Ancak portal cihazımda sürekli ağ hatası verip bağlantı kesiliyor. Ne yapmam lazım? Zaten önerilen hız 15-20 Mbit. Ancak oynanmayacak derecede hata veriyor.
Merhaba, evimde fiber 100Mbit internetim var ve en son yaptığım testte 90Mbit hız aldım. Ancak portal cihazımda sürekli ağ hatası verip bağlantı kesiliyor. Ne yapmam lazım? Zaten önerilen hız 15-20 Mbit. Ancak oynanmayacak derecede hata veriyor.
Cahit Utku Hectopat Katılım 14 Mart 2022 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Mayıs 2025 #2 hocam o sorun kronik bence her türlü yaşanır iade var ise iade edin gitsin ben de almayı düşünüyordum vazgeçtim öyle olunca.
hocam o sorun kronik bence her türlü yaşanır iade var ise iade edin gitsin ben de almayı düşünüyordum vazgeçtim öyle olunca.
Rogturk Decapat Konsol Ligine Hoş Geldin Katılım 19 Ağustos 2024 Mesajlar 2.237 Çözümler 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Mayıs 2025 #3 Kac ghz baglandın?
Dursun Papi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 672 10 Mayıs 2025 #4 Rogturk dedi: Kac ghz baglandın? Genişletmek için tıkla... Hocam oto bağlanıyor konumuna göre wifi 6 modem zaten. Cahit Utku dedi: hocam o sorun kronik bence her türlü yaşanır iade var ise iade edin gitsin ben de almayı düşünüyordum vazgeçtim öyle olunca. Genişletmek için tıkla... TV karşısına geçmeye çok müsait olamıyorum. Akıcı olsa çok güzel alet ekranı vs ama akıcı olmayınca hiçbir işe yaramıyor. Son düzenleme: 15 Mayıs 2025
Rogturk dedi: Kac ghz baglandın? Genişletmek için tıkla... Hocam oto bağlanıyor konumuna göre wifi 6 modem zaten. Cahit Utku dedi: hocam o sorun kronik bence her türlü yaşanır iade var ise iade edin gitsin ben de almayı düşünüyordum vazgeçtim öyle olunca. Genişletmek için tıkla... TV karşısına geçmeye çok müsait olamıyorum. Akıcı olsa çok güzel alet ekranı vs ama akıcı olmayınca hiçbir işe yaramıyor.