Dursun Papi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 689 9 Kasım 2025 #1 PC'de denedim, Online oyunları oynamak işkence ama hikayeli oyun oynamak için PS portal alınır mı? Akıcı ve eğlenceli olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 9 Kasım 2025
PC'de denedim, Online oyunları oynamak işkence ama hikayeli oyun oynamak için PS portal alınır mı? Akıcı ve eğlenceli olur mu?
AshleyBenimKarim Nanopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 523 Çözümler 12 Yer Türkiye 9 Kasım 2025 #2 Dursun Papi dedi: PC'de denedim, Online oyunları oynamak işkence ama hikayeli oyun oynamak için PS portal alınır mı? Akıcı ve eğlenceli olur mu? Genişletmek için tıkla... Hikayeli oyunlar masaüstünde daha keyifli oluyor eğer hiç kumanda veya PS'ye alışmadiysan.
Dursun Papi dedi: PC'de denedim, Online oyunları oynamak işkence ama hikayeli oyun oynamak için PS portal alınır mı? Akıcı ve eğlenceli olur mu? Genişletmek için tıkla... Hikayeli oyunlar masaüstünde daha keyifli oluyor eğer hiç kumanda veya PS'ye alışmadiysan.
Dursun Papi Hectopat Katılım 3 Ağustos 2021 Mesajlar 689 9 Kasım 2025 #3 AshleyBenimKarim dedi: Hikayeli oyunlar masaüstünde daha keyifli oluyor eğer hiç kumanda veya PS'ye alışmadiysan. Genişletmek için tıkla... Benim masaüstüm yok ama Playstation var.
AshleyBenimKarim dedi: Hikayeli oyunlar masaüstünde daha keyifli oluyor eğer hiç kumanda veya PS'ye alışmadiysan. Genişletmek için tıkla... Benim masaüstüm yok ama Playstation var.
AshleyBenimKarim Nanopat Katılım 1 Kasım 2025 Mesajlar 523 Çözümler 12 Yer Türkiye 9 Kasım 2025 #4 Dursun Papi dedi: Benim masaüstüm yok ama PlayStation var. Genişletmek için tıkla... O zaman alınır akıcı olur bakmadim konu kategorisine kusura bakmayin.
Dursun Papi dedi: Benim masaüstüm yok ama PlayStation var. Genişletmek için tıkla... O zaman alınır akıcı olur bakmadim konu kategorisine kusura bakmayin.