CihanTheStephan
Hectopat
Merhaba öncelikle,
Elimde bir DualShock3 var önceki PC'mde sorunsuz şekilde algılanıyordu (sorun oyun desteği oyunda çalışmıyor vs değil ScpToolkit gibi programlar ile alakalı değil lütfen cevabınızı buna göre verin). Şimdi yeni bir PC aldım fakat ekran görüntüsünde gözüktüğü gibi PS(r)gamepad altında sürücü hatası yazıyor. Normalde böyle değildi kenarda duruyordu en son 2-3 ay önce kullanmıştım o zamanda sıkıntısı yoktu ama şimdi bilgisayarcıdan geldim adamın PC'sinde algıladı ve PS(r) gamepad hazır diye bildirim geldi. Nasıl oldu ben de anlamadım. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Şimdiki PC özelliklerim:
Laptop HP15DW-3000
Intel i3 1115G4.
2x4 8 GB DDR4 RAM.
256 GB Samsung (modelini hatırlamıyorum) NVMe SSD.
İşletim sistemim:
Windows 10 Home Single Language.
Sürüm 21h1.
İs derlemesi 19043.1165
Deneyim Windows feature Experience pack 120.2212.3530.0
(Buralarda yeniyim ilk konum eğer yanlış yere açtıysam lütfen düzeltin)
Elimde bir DualShock3 var önceki PC'mde sorunsuz şekilde algılanıyordu (sorun oyun desteği oyunda çalışmıyor vs değil ScpToolkit gibi programlar ile alakalı değil lütfen cevabınızı buna göre verin). Şimdi yeni bir PC aldım fakat ekran görüntüsünde gözüktüğü gibi PS(r)gamepad altında sürücü hatası yazıyor. Normalde böyle değildi kenarda duruyordu en son 2-3 ay önce kullanmıştım o zamanda sıkıntısı yoktu ama şimdi bilgisayarcıdan geldim adamın PC'sinde algıladı ve PS(r) gamepad hazır diye bildirim geldi. Nasıl oldu ben de anlamadım. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Şimdiki PC özelliklerim:
Laptop HP15DW-3000
Intel i3 1115G4.
2x4 8 GB DDR4 RAM.
256 GB Samsung (modelini hatırlamıyorum) NVMe SSD.
İşletim sistemim:
Windows 10 Home Single Language.
Sürüm 21h1.
İs derlemesi 19043.1165
Deneyim Windows feature Experience pack 120.2212.3530.0
(Buralarda yeniyim ilk konum eğer yanlış yere açtıysam lütfen düzeltin)
Son düzenleyen: Moderatör: