PS remote play 2. kol gibi kullanılabilir mi?

jugilaris

Centipat
PlayStation'da 2. DualShock'u almadan remote playle 2 kişi oynanabilir mi?

Olmuyor. Remote play uzaktan oynama desteği sunuyor sadece. Telefonunuzu 2. gamepad olarak kullanamazsınız. Zaten remote playe bağlandığınızda, fiziksel olarak bağlı kolların bağlantısını keser ve sadece remote playe verir kontrolü.

Denedim ama olmadı nasıl yapabilirim?

He öyle değil remote playi kumanda olarak kullanıp oynamak istiyorum yani 1 remote play 1 DualShock şeklinde.
Konunun üzerinden biraz vakit geçmiş fakat şunu belirtmek isterim ki istediğiniz olay oluyor. PS4 üzerinde denemiştim henüz Ps5'de deneyemedim fakat bir kullanıcı remote play, bir kullanıcı normal kumanda oynayabiliyor.

Konu sahibi üyeliğini sildirmiş herhalde. Sorunu da o zamandan beri çoktan çözmüştür diye düşünüyorum.

Evet olabiliyor uzun zaman sonra yazmak hoş değil ama zamanında bunu nasıl yapacağımı çok aramıştım. Başkaları aradığında bulsun diye yazıyorum. Eğer ilk denemenizde olmuyorsa yapmanız gereken remote play uygulamasında giriş yaptığınız hesabınızı açmak sonra kontrolcü ile hesap değiştirmek bu sayede kontrolcü başka bir hesaptayken remote Play'den giriş yaptığınız hesap hiçbir cihaz bağlı olmadan açık olacak. Sonrasında remote Play'den bağlanırsanız ekstra bir kol gibi çalışır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…