sakinolum Decipat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 1.497 Makaleler 1 Çözümler 2 7 Temmuz 2021 #1 Kartı tanıyor, 14 günlük denemeyi de sorunsuz aldı fakat oyunu almıyor ve cüzdana da para eklenmiyor. @Recep Baltaş sakinolum dedi: Kartı tanıyor, 14 günlük denemeyi de sorunsuz aldı fakat oyunu almıyor ve cüzdana da para eklenmiyor. @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Kartım Papara. sakinolum dedi: Kartı tanıyor, 14 günlük denemeyi de sorunsuz aldı fakat oyunu almıyor ve cüzdana da para eklenmiyor. @Recep Baltaş Kartım Papara. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olacak biri yok mu? Son düzenleme: 7 Temmuz 2021
Kartı tanıyor, 14 günlük denemeyi de sorunsuz aldı fakat oyunu almıyor ve cüzdana da para eklenmiyor. @Recep Baltaş sakinolum dedi: Kartı tanıyor, 14 günlük denemeyi de sorunsuz aldı fakat oyunu almıyor ve cüzdana da para eklenmiyor. @Recep Baltaş Genişletmek için tıkla... Kartım Papara. sakinolum dedi: Kartı tanıyor, 14 günlük denemeyi de sorunsuz aldı fakat oyunu almıyor ve cüzdana da para eklenmiyor. @Recep Baltaş Kartım Papara. Genişletmek için tıkla... Yardımcı olacak biri yok mu?