Enes0798 Centipat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #1 Arkadaşlar ben RDR 2'yi almaya çalışıyorum ama almıyor. Nedenini bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Eşkıya Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 482 Çözümler 5 Yer Beyoğlu’nun çatıları 17 Ağustos 2023 #2 Hangi banka kartıyla alım yapmaya çalışıyorsun ve bu kartla önceden PS Store'dan alışveriş yapmış mıydın? Artı 0 Eksi
Hangi banka kartıyla alım yapmaya çalışıyorsun ve bu kartla önceden PS Store'dan alışveriş yapmış mıydın?
Emper Decapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 864 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #3 Enes0798 dedi: Eki Görüntüle 1905802 Arkadaşlar ben RDR 2'yi almaya çalışıyorum ama almıyor. Nedenini bilen varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam cihaz hangi bölgede. Artı 0 Eksi
Enes0798 dedi: Eki Görüntüle 1905802 Arkadaşlar ben RDR 2'yi almaya çalışıyorum ama almıyor. Nedenini bilen varsa yardımcı olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Hocam cihaz hangi bölgede.
m3hm3t3f3 Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #4 Bende de oluyordu arada önce hesaba bakiye yükle sonra almayı dene Artı 0 Eksi
KS KS Enes0798 Centipat Katılım 6 Ağustos 2023 Mesajlar 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #5 Eşkıya dedi: Hangi banka kartıyla alım yapmaya çalışıyorsun ve bu kartla önceden PS Store'dan alışveriş yapmış mıydın? Genişletmek için tıkla... Mastercard önceden de 3 yıllık PS Plus aldım Emper dedi: Hocam cihaz hangi bölgede. Genişletmek için tıkla... Cihaz daha almadım. Artı 0 Eksi
Eşkıya dedi: Hangi banka kartıyla alım yapmaya çalışıyorsun ve bu kartla önceden PS Store'dan alışveriş yapmış mıydın? Genişletmek için tıkla... Mastercard önceden de 3 yıllık PS Plus aldım Emper dedi: Hocam cihaz hangi bölgede. Genişletmek için tıkla... Cihaz daha almadım.
m3hm3t3f3 Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #6 Olabiliyor sanırım cihazda daha oturum açılmadıysa önce cihazda açmayi sonra almayi istiyor olabilir Artı 0 Eksi
Emper Decapat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 864 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #7 Enes0798 dedi: Mastercard önceden de 3 yıllık PS Plus aldım. Cihaz daha almadım. Genişletmek için tıkla... Birkaç saat bekleyip tekrar deneyin hocam serverlarda sıkıntı olabilir. m3hm3t3f3 dedi: Olabiliyor sanırım cihazda daha oturum açılmadıysa önce cihazda açmayi sonra almayi istiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam ben daha PS'yi almadan PS Plus alıp oyunları ekleyebilmiştim bence onunla bir alakası yok. Artı 0 Eksi
Enes0798 dedi: Mastercard önceden de 3 yıllık PS Plus aldım. Cihaz daha almadım. Genişletmek için tıkla... Birkaç saat bekleyip tekrar deneyin hocam serverlarda sıkıntı olabilir. m3hm3t3f3 dedi: Olabiliyor sanırım cihazda daha oturum açılmadıysa önce cihazda açmayi sonra almayi istiyor olabilir. Genişletmek için tıkla... Hayır hocam ben daha PS'yi almadan PS Plus alıp oyunları ekleyebilmiştim bence onunla bir alakası yok.
m3hm3t3f3 Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #8 Oladabilir çünkü ps plus alış şekli farklı işliyor Artı 0 Eksi
Eşkıya Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 482 Çözümler 5 Yer Beyoğlu’nun çatıları 17 Ağustos 2023 #9 Lisansları geri yüklemen gerekiyor sanırım. Videoyu uygula, bakalım satın alabilecek misin? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Lisansları geri yüklemen gerekiyor sanırım. Videoyu uygula, bakalım satın alabilecek misin? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
m3hm3t3f3 Centipat Katılım 7 Mayıs 2023 Mesajlar 944 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2023 #10 Eşkıya dedi: Lisansları geri yüklemen gerekiyor sanırım. Videoyu uygula, bakalım satın alabilecek misin? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Adam daha cihazı almamış sen lisansları geri yükle diyorsun Artı 0 Eksi
Eşkıya dedi: Lisansları geri yüklemen gerekiyor sanırım. Videoyu uygula, bakalım satın alabilecek misin? Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Adam daha cihazı almamış sen lisansları geri yükle diyorsun