PS Store “bir hata oluştu.” hatası

looking4toprak

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci:İntel İ5 12400F Ekran Kartı:Asus Dual Rtx 4060 8GB Anakart:Asus Prime H610M K D-4 RAM:2x8GB Corsair SSD:Adata Legend 700 512GB Psu:650W 80+ Kasa Dahili Güç Kaynağı Kasa: FSP Klavye:Razer Ornata V3 Mouse:Razer Basilisk V3 Pro Kulaklık:Rampage RM K90
PlayStation Store uygulamasını açmaya çalıştığımda bekleyiniz diyor, tam açılacakken bir hata oluştu şeklinde uyarı veriyor, sorun nedir?

image.jpg

Selamlar hocam sorunu çözebildiniz mi? Ben de yeni bi' PS 4 satın aldım fakat ne yaptıysam PSN'ye bağlanamadım.

Son düzenleme:
Selamlar hocam sorunu çözebildiniz mi? Ben de yeni bi' PS 4 satın aldım fakat ne yaptıysam PSN'ye bağlanamadım.

Maalesef hiçbir şekilde yapamadım fakat bir çözüm oldu, gene PlayStation cihazda açılmıyor fakat ama olsun, cihazda girili olan hesapla aynı olacak şekilde telefona PS Store uygulaması indirip giriş yapıyorsun, telefondan indir ve sıraya ekle dediğinde cihazda da oyun inmeye başlıyor.

Maalesef hiçbir şekilde yapamadım fakat bir çözüm oldu, gene PlayStation cihazda açılmıyor fakat ama olsun, cihazda girili olan hesapla aynı olacak şekilde telefona PS Store uygulaması indirip giriş yapıyorsun, telefondan indir ve sıraya ekle dediğinde cihazda da oyun inmeye başlıyor.
Anladım hocam fakat ben ikinci el bi' PS 4 aldığım için dediğin yöntemi yapamıyorum ve sorunu da çözemedim. 11.50 sürümüyle alakalı galiba bu problem.

Anladım hocam fakat ben ikinci el bi' PS 4 aldığım için dediğin yöntemi yapamıyorum ve sorunu da çözemedim. 11.50 sürümüyle alakalı galiba bu problem.

Umarım yazılım güncellemesi ile düzeltilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı