Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 3 Aralık 2020 #11 360388 dedi: Hocam Papara patlamış galiba, ben alabiliyorum. Yarın deneyin, olmazsa İninal deneyin. Genişletmek için tıkla... Toslaya gittim para attım yine bana mısın demedi. Nasıl yapacağım anlamadım bu işi. Ne kadar çileliymiş.
360388 dedi: Hocam Papara patlamış galiba, ben alabiliyorum. Yarın deneyin, olmazsa İninal deneyin. Genişletmek için tıkla... Toslaya gittim para attım yine bana mısın demedi. Nasıl yapacağım anlamadım bu işi. Ne kadar çileliymiş.
3 360388 Kilopat Katılım 17 Ağustos 2020 Mesajlar 6.455 Makaleler 19 Çözümler 8 3 Aralık 2020 #12 Lintos dedi: Toslaya gittim para attım yine bana mısın demedi. Nasıl yapacağım anlamadım bu işi. Ne kadar çileliymiş. Genişletmek için tıkla... Yarın bir kere daha deneyin. Olmazsa tekrar buraya yazın, olabildiğince yardımcı olmaya çalışırım
Lintos dedi: Toslaya gittim para attım yine bana mısın demedi. Nasıl yapacağım anlamadım bu işi. Ne kadar çileliymiş. Genişletmek için tıkla... Yarın bir kere daha deneyin. Olmazsa tekrar buraya yazın, olabildiğince yardımcı olmaya çalışırım
B Birisi42 Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 4.028 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Mars 3 Aralık 2020 #13 Bana da olmuştu tam büyük bir indirim vardı ama olmadı annemlerde daha izin vermedi.
yavuzcar1 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 718 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #14 Bende de aynı hata oluyordu para ekle diyordum o zaman alabiliyordum.
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 3 Aralık 2020 #15 yavuzcar1 dedi: Bende de aynı hata oluyordu para ekle diyordum o zaman alabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Hesaba bakiye ekleme olayından mı bahsediyorsunuz? Ondan bahsediyorsanız aradım ama bulamadım.
yavuzcar1 dedi: Bende de aynı hata oluyordu para ekle diyordum o zaman alabiliyordum. Genişletmek için tıkla... Hesaba bakiye ekleme olayından mı bahsediyorsunuz? Ondan bahsediyorsanız aradım ama bulamadım.
yavuzcar1 Hectopat Katılım 3 Aralık 2020 Mesajlar 718 Çözümler 1 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2020 #16 Ayarlar > Kullanıcılar ve Hesaplar öğesine gidin. Hesap > Ödeme ve Abonelikler > Para Ekle öğesini seçin. Hesabınızı, eklenecek tutarı ve ödeme yönteminizi seçin.
Ayarlar > Kullanıcılar ve Hesaplar öğesine gidin. Hesap > Ödeme ve Abonelikler > Para Ekle öğesini seçin. Hesabınızı, eklenecek tutarı ve ödeme yönteminizi seçin.
326001 Kilopat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 5.928 Makaleler 4 Çözümler 101 3 Aralık 2020 #17 Bu hatayla çoğu kez karşılaştım. Benim çözdüğüm tek yol PS cüzdana bakiye yükleyip oyun almak idi. PlayStation Store'da alışveriş yapmak için cüzdanınıza para ekleme PlayStation™Store'da alışveriş yapmak için cüzdanınıza nasıl para ekleyebileceğinizi öğrenin. www.playstation.com Nasıl eklendiği burada mevcut. Ekleyip alamama şansın çok düşük hocam.
Bu hatayla çoğu kez karşılaştım. Benim çözdüğüm tek yol PS cüzdana bakiye yükleyip oyun almak idi. PlayStation Store'da alışveriş yapmak için cüzdanınıza para ekleme PlayStation™Store'da alışveriş yapmak için cüzdanınıza nasıl para ekleyebileceğinizi öğrenin. www.playstation.com Nasıl eklendiği burada mevcut. Ekleyip alamama şansın çok düşük hocam.
Lintos Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 12 Haziran 2016 Mesajlar 3.959 Makaleler 25 Çözümler 102 Yer Colorado, Colorado Springs 3 Aralık 2020 #18 Para eklemek sorunumu kökten çözdü. Aldım Plus'ı sonunda. Benimle birlikte çözüm arayan herkese teşekkür ederim.
Para eklemek sorunumu kökten çözdü. Aldım Plus'ı sonunda. Benimle birlikte çözüm arayan herkese teşekkür ederim.