PS Store "bir yanlışlık oldu" hatası

Algos.mp4

Hectopat
Daha fazla  
PS Store üzerinden Plus abonelik almaya çalıştığımda bu hatayla karşılaşıyorum. Daha bir ay önce GoW ragnarok aldım bir sıkıntı çıkmadı ama şu an 3 gündür bu sorunu yaşıyorum. Forumda bu hatayı yaşayan çok kişi gördüm onların sunduğu çözüm yöntemlerini de denedim ama olmadı. Cüzdana para eklemeyi denedim yine hata aldım. 4 farklı kartta denedim yine hata aldım, bunun bir çözümü yok mu acaba?

Hocam ben Papara ile denediğimde bu hatayı almıştım ama annemin ziraat kartından sıkıntısız almıştım.

Bu PS4 ilk çıktığı dönemden beri olan bir sorun herkes farklı şekilde çözüyor. Yani aslında net bir çözümü yok. Farklı kartla deneyebilirsiniz ben her şeyi denesem de olmamıştı aradan bir ay falan geçince denemiştim olmuştu saçma bir sorun ve hala düzeltilememesi gerçekten çok garip.

Ben banka kartı ile denediğimde olmamıştı ama kredi kartı ile denediğimde olmuştu(tam terside olabilir hatırlamıyorum).

Bende sanal kart kabul etmiyor normal banka veya kredi kartı istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…