PS Store cüzdana para eklemeye çalışınca "bir hata oluştu. Lütfen tekrar deneyin" hatası

Biraz absürt bir soru olacak ama kartınız açık mı? Bir kontrol etmenizi öneririm veya limit var mı? İnternet bankacılığına girip bir bakın.

Evet ,açık daha bugün marketten alışveriş yaptım alacağım oyun "Titanfall 2" 157 TL gibi bir fiyatı var karttada yeterli para var.(Galiba bu sorunu tek ben yaşadım)

Evet ,açık daha bugün marketten alışveriş yaptım alacağım oyun "Titanfall 2" 157 TL gibi bir fiyatı var karttada yeterli para var.(Galiba bu sorunu tek ben yaşadım)
Hocam proxy veya VPN kullanmayı deneyin o zaman belki sorununuzu çözer.

Mobil veri kullanmayı deneyin, modemi resetleyin. Yine olmazsa bankayı ve PlayStation Destek'i arayın.

Modemi resetledim, mobil veri kullandım, banka ve PS destek hattı bayram dolayısıyla mesai dışı, uğraşınız için sağ olun.

Modemi resetledim, mobil veri kullandım, banka ve PS destek hattı bayram dolayısıyla mesai dışı, uğraşınız için sağ olun.
Hocam deneyebileceğiniz son bir şey var. İninal indirin. Bir hesap açın. Sanal kart oluşturun. Kredi kartınızla oraya 200 TL yükleyin. O kartın bilgileriyle almayı deneyin.

Not: Sanal kart oluştur dedikten sonra VISA'yı seçin. TROY her yerde geçmiyor.

Deniyorum

hiç bir şekilde olmuyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…