BossFrk Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #1 PC üzerinden para eklemeye çalışıyorum, daha önce de eklemiştim. Papara kartımı kullanıyorum.
CScanavari Femtopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #2 BossFrk dedi: PC üzerinden para eklemeye çalışıyorum, daha önce de eklemiştim. Papara kartımı kullanıyorum. Eki Görüntüle 2410123 Genişletmek için tıkla... Öncelikle Papara kartın bir hesaba tanımlımı değilse tanımla tanımlıysa o zaman PlayStation destek e postasına mail atabilirsin.
BossFrk dedi: PC üzerinden para eklemeye çalışıyorum, daha önce de eklemiştim. Papara kartımı kullanıyorum. Eki Görüntüle 2410123 Genişletmek için tıkla... Öncelikle Papara kartın bir hesaba tanımlımı değilse tanımla tanımlıysa o zaman PlayStation destek e postasına mail atabilirsin.
BossFrk Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #3 CScanavari dedi: Öncelikle Papara kartın bir hesaba tanımlımı değilse tanımla tanımlıysa o zaman PlayStation destek e postasına mail atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tanımlama derken?
CScanavari dedi: Öncelikle Papara kartın bir hesaba tanımlımı değilse tanımla tanımlıysa o zaman PlayStation destek e postasına mail atabilirsin. Genişletmek için tıkla... Tanımlama derken?
CScanavari Femtopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #4 BossFrk dedi: Tanımlama derken? Genişletmek için tıkla... Yani Papara uygulamasına kayıt olup uygulamaya kartını eklemen gerekmektedir.
BossFrk dedi: Tanımlama derken? Genişletmek için tıkla... Yani Papara uygulamasına kayıt olup uygulamaya kartını eklemen gerekmektedir.
BossFrk Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #5 CScanavari dedi: Yani Papara uygulamasına kayıt olup uygulamaya kartını eklemen gerekmektedir. Genişletmek için tıkla... Kayıtlı.
CScanavari dedi: Yani Papara uygulamasına kayıt olup uygulamaya kartını eklemen gerekmektedir. Genişletmek için tıkla... Kayıtlı.
CScanavari Femtopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #6 BossFrk dedi: Kayıtlı. Genişletmek için tıkla... Hmm hocam o zaman dediğim gibi bir destek Mail'i yazınız.
BossFrk dedi: Kayıtlı. Genişletmek için tıkla... Hmm hocam o zaman dediğim gibi bir destek Mail'i yazınız.
Erenbeys61 Hectopat Katılım 8 Mayıs 2022 Mesajlar 3.544 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #7 Farklı tarayıcıdan dene.
BossFrk Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 348 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #8 Arkadaşlar hesap doğrulaması istiyormuş Papara sorun oradaymış.
CScanavari Femtopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 50 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #9 BossFrk dedi: Arkadaşlar hesap doğrulaması istiyormuş Papara Genişletmek için tıkla... Hmm doğru yeni gelen bir şey o öyle biliyorum
BossFrk dedi: Arkadaşlar hesap doğrulaması istiyormuş Papara Genişletmek için tıkla... Hmm doğru yeni gelen bir şey o öyle biliyorum
Mc_Tuto Centipat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 623 Makaleler 1 Çözümler 9 Yer Türkiye 30 Ocak 2025 #10 BossFrk dedi: Arkadaşlar hesap doğrulaması istiyormuş Papara sorun oradaymış. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, hesabınızı doğruladıktan sonra sorunsuz bir şekilde para ekleyebilirsiniz.
BossFrk dedi: Arkadaşlar hesap doğrulaması istiyormuş Papara sorun oradaymış. Genişletmek için tıkla... Evet hocam, hesabınızı doğruladıktan sonra sorunsuz bir şekilde para ekleyebilirsiniz.