OrchiiX Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 705 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #1 PS 5 Slim satın aldım. Fakat ülkelerde kuzey Makedonya yok. Hesap oluştururken İstanbul diyorum bilgileri veriyorum ama en sonunda "yanlışlık oldu" deyip hesap oluşturulmuyor. Ne yapmalıyım sizce? Not: Kuzey Makedonya'da yaşıyorum.
PS 5 Slim satın aldım. Fakat ülkelerde kuzey Makedonya yok. Hesap oluştururken İstanbul diyorum bilgileri veriyorum ama en sonunda "yanlışlık oldu" deyip hesap oluşturulmuyor. Ne yapmalıyım sizce? Not: Kuzey Makedonya'da yaşıyorum.
anonymokey Hectopat Katılım 17 Nisan 2022 Mesajlar 372 Çözümler 3 2 Mart 2024 #2 PS Store hesabı yoktur. PSN hesabı vardır.
OrchiiX Decapat Katılım 12 Kasım 2022 Mesajlar 705 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #3 anonymokey dedi: PS Store hesabı yoktur. PSN hesabı vardır. Genişletmek için tıkla... Her ne ise işte
anonymokey dedi: PS Store hesabı yoktur. PSN hesabı vardır. Genişletmek için tıkla... Her ne ise işte