Silverhandim Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 708 Çözümler 3 Pazar 19:29 #1 Yakın zamanda PS Store da indirim olacak mı?
Mehmetkayice Centipat Katılım 17 Ağustos 2025 Mesajlar 1.140 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 22:45 #2 İyi akşamlar, indirimler kasım ayında başlar.
Silverhandim Picopat Katılım 11 Ocak 2025 Mesajlar 708 Çözümler 3 Pazar 23:37 #3 Mehmetkayice dedi: İyi akşamlar, indirimler kasım ayında başlar. Genişletmek için tıkla... PAra hazırlayalım şimdiden
Mehmetkayice dedi: İyi akşamlar, indirimler kasım ayında başlar. Genişletmek için tıkla... PAra hazırlayalım şimdiden
Lightningg7 Hectopat Katılım 3 Eylül 2020 Mesajlar 765 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 AN515-57 Cinsiyet Erkek Pazartesi 10:44 #4 Silverhandim dedi: Yakın zamanda PS Store da indirim olacak mı? Genişletmek için tıkla... Hocam 22 Kasım'da Black Friday indirimi olabilir PS Plus da indirime girer o tarihte.
Silverhandim dedi: Yakın zamanda PS Store da indirim olacak mı? Genişletmek için tıkla... Hocam 22 Kasım'da Black Friday indirimi olabilir PS Plus da indirime girer o tarihte.
yigitbil1 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2020 Mesajlar 1.803 Çözümler 9 Yer İstanbul Pazartesi 10:46 #5 Lightningg7 dedi: Hocam 22 Kasım'da Black Friday indirimi olabilir PS Plus da indirime girer o tarihte. Genişletmek için tıkla... PS Plus'da indirime giriyor mu? O halde harika. 1 yıllık alınır hemen. Silverhandim dedi: Yakın zamanda PS Store da indirim olacak mı? Genişletmek için tıkla... Gelsin FC26 gelsin, hemen oynayalım. FC25 sıkmaya başladı.
Lightningg7 dedi: Hocam 22 Kasım'da Black Friday indirimi olabilir PS Plus da indirime girer o tarihte. Genişletmek için tıkla... PS Plus'da indirime giriyor mu? O halde harika. 1 yıllık alınır hemen. Silverhandim dedi: Yakın zamanda PS Store da indirim olacak mı? Genişletmek için tıkla... Gelsin FC26 gelsin, hemen oynayalım. FC25 sıkmaya başladı.