Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 2 Ağustos 2022 #1 Arkadaşlar PS Plus alacaktım ama alamıyorum. Kartın son kullanma tarihinin bitmesine 5 yıl var imkansız bitmesi. Aldığım hata kodu (WS-43709-3)
Arkadaşlar PS Plus alacaktım ama alamıyorum. Kartın son kullanma tarihinin bitmesine 5 yıl var imkansız bitmesi. Aldığım hata kodu (WS-43709-3)
Çözüm Sipitipo 2 Ağustos 2022 Promos dedi: Arkadaşlar PS Plus alacaktım ama alamıyorum. Kartın son kullanma tarihinin bitmesine 5 yıl var imkansız bitmesi. Aldığım hata kodu (WS-43709-3) Genişletmek için tıkla... Başka bir karttan dene olmazsa kredi kartının firmasını ararsın.
Promos dedi: Arkadaşlar PS Plus alacaktım ama alamıyorum. Kartın son kullanma tarihinin bitmesine 5 yıl var imkansız bitmesi. Aldığım hata kodu (WS-43709-3) Genişletmek için tıkla... Başka bir karttan dene olmazsa kredi kartının firmasını ararsın.
Sipitipo Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 510 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS DUAL RX6600 Ryzen 5 5500 16 GB DDR4 XPG RAM ASUS B550-A PRİME 550 WATT FSP PSU VENTO VG11 KASA KİNGSTON 1 TB M2 SSD Cinsiyet Erkek 2 Ağustos 2022 #2 Promos dedi: Arkadaşlar PS Plus alacaktım ama alamıyorum. Kartın son kullanma tarihinin bitmesine 5 yıl var imkansız bitmesi. Aldığım hata kodu (WS-43709-3) Genişletmek için tıkla... Başka bir karttan dene olmazsa kredi kartının firmasını ararsın. Artı 0 Eksi Çözüm
Promos dedi: Arkadaşlar PS Plus alacaktım ama alamıyorum. Kartın son kullanma tarihinin bitmesine 5 yıl var imkansız bitmesi. Aldığım hata kodu (WS-43709-3) Genişletmek için tıkla... Başka bir karttan dene olmazsa kredi kartının firmasını ararsın.
KS KS Promos Hectopat Katılım 27 Kasım 2021 Mesajlar 3.022 Çözümler 5 2 Ağustos 2022 #3 Sipitipo dedi: Başka bir karttan dene olmazsa kredi kartının firmasını ararsın. Genişletmek için tıkla... Hocam başka karttan denedim oldu teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Sipitipo dedi: Başka bir karttan dene olmazsa kredi kartının firmasını ararsın. Genişletmek için tıkla... Hocam başka karttan denedim oldu teşekkür ederim.