Çözüldü PS Store oyun nasıl iade edilir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

JudyAlvarez

Hectopat
Sorum başlıktaki gibi bunun bir yolu var mıdır? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler, iyi Sosyaller.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Sorum başlıktaki gibi bunun bir yolu var mıdır? Bilen arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim. Şimdiden teşekkürler, iyi Sosyaller.
Oyunu indirip denediysen iade edemezsin.

Playstation sitesinde şöyle yazıyor.

Tam oyunlar, indirilebilir içerikler, oyun içi sarf malzemeleri ve sezon biletleri bu kategoriye dahildir.

PlayStation Store aracılığıyla bu tür bir içerik satın aldıktan sonra para iadesi talep etmek için satın alma işleminden itibaren 14 gün süreniz vardır. Satın alınan içeriği indirmeye ya da yayınlamaya başladıysanız içeriğin bozuk olmaması halinde para iadesine uygun olmazsınız.

Playstation sitesinde şöyle yazıyor.

Tam oyunlar, indirilebilir içerikler, oyun içi sarf malzemeleri ve sezon biletleri bu kategoriye dahildir.

PlayStation Store aracılığıyla bu tür bir içerik satın aldıktan sonra para iadesi talep etmek için satın alma işleminden itibaren 14 gün süreniz vardır. Satın alınan içeriği indirmeye ya da yayınlamaya başladıysanız içeriğin bozuk olmaması halinde para iadesine uygun olmazsınız.

Çözüm
Satın olduğun oyunu indirmeye başladıysan edemezsin, Steam'deki kadar rahat değil. Satın aldın, hiç indirmedin kütüphanende duruyor( 2 hafta limiti var diye biliyorum) internet sitesinden yapabilirsin.

PlayStation sitesinde şöyle yazıyor.

Oyunu indirmedim fakat daha önceden Plus kütüphanesinden indirip oynamıştım büyük ihtimalle iade olmaz o zaman değil mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı