Osman58erd Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 227 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #1 2 kartla denedim biri kredi biri banka ikisinde de para olduğu halde para yetersiz diyor. İndirim bitecek, hızlı cevap verirseniz sevinirim. Dosya Ekleri Screenshot_2.png 1,2 KB · Görüntüleme: 29 Screenshot_2.png 1,2 KB · Görüntüleme: 26 Son düzenleyen: Moderatör: 14 Ağustos 2024
2 kartla denedim biri kredi biri banka ikisinde de para olduğu halde para yetersiz diyor. İndirim bitecek, hızlı cevap verirseniz sevinirim.
Sekrax Hectopat Katılım 3 Nisan 2022 Mesajlar 617 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #2 Sanal kart açıp deneyebilirsiniz belki olur. Olmazsada PSN cüzdanınıza yükleyip deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
Z zetatr09 Femtopat Katılım 9 Ağustos 2024 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #3 Osman58erd dedi: Eki Görüntüle 2284390 2 kartla denedim biri kredi biri banka ikisinde de para olduğu halde para yetersiz diyor. İndirim bitecek, hızlı cevap verirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Cüzdan'a para eklemeyi deneyin Osman58erd dedi: Eki Görüntüle 2284390 2 kartla denedim biri kredi biri banka ikisinde de para olduğu halde para yetersiz diyor. İndirim bitecek, hızlı cevap verirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yine imkan varsa başka kartlar deneyin sanal kart oluşturup deneyebilirsiniz Artı 0 Eksi
Osman58erd dedi: Eki Görüntüle 2284390 2 kartla denedim biri kredi biri banka ikisinde de para olduğu halde para yetersiz diyor. İndirim bitecek, hızlı cevap verirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Cüzdan'a para eklemeyi deneyin Osman58erd dedi: Eki Görüntüle 2284390 2 kartla denedim biri kredi biri banka ikisinde de para olduğu halde para yetersiz diyor. İndirim bitecek, hızlı cevap verirseniz sevinirim. Genişletmek için tıkla... Yine imkan varsa başka kartlar deneyin sanal kart oluşturup deneyebilirsiniz
KS KS Osman58erd Decapat Katılım 31 Ocak 2023 Mesajlar 227 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2024 #4 sanal kart açma gibi bi şansım yok para yükleme nasıl oluyor bir yanlışlık oldu diyor şimdide arkadaşlar imkanınız varsa hızlı cevap verebilir misiniz indirim bu gece 2 de bitiyor. zetatr09 dedi: Cüzdan'a para eklemeyi deneyin Yine imkan varsa başka kartlar deneyin sanal kart oluşturup deneyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... yine aynı para da ekleyemiyorum Son düzenleme: 14 Ağustos 2024 Artı 0 Eksi
sanal kart açma gibi bi şansım yok para yükleme nasıl oluyor bir yanlışlık oldu diyor şimdide arkadaşlar imkanınız varsa hızlı cevap verebilir misiniz indirim bu gece 2 de bitiyor. zetatr09 dedi: Cüzdan'a para eklemeyi deneyin Yine imkan varsa başka kartlar deneyin sanal kart oluşturup deneyebilirsiniz Genişletmek için tıkla... yine aynı para da ekleyemiyorum