PS Store RDR 2 indirimi gelir mi?

mrt46

Hectopat
Daha fazla  
PS5 satın aldım ve çok fazla RDR2 oynamak istiyorum fakat RDR2 PS Plus'tan kaldırıldı. Şu an indirimdeyken satın alıp almama arasında kaldım. Sizce daha büyük bir indirim gelir mi? Veya PS Plus'a eklenir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
PS5 satın aldım ve çok fazla RDR2 oynamak istiyorum fakat RDR2 PS Plus'tan kaldırıldı. Şu an indirimdeyken satın alıp almama arasında kaldım. Sizce daha büyük bir indirim gelir mi? Veya PS Plus'a eklenir mi?
Şu an kaç tl?

@Yerayay @sametege1905 Ultimate 680 standart 780 Ultimate sürümün daha pahalı olması gerekmiyor mu? Bir de aralarındaki farklar neler?

@Yerayay @sametege1905 Ultimate 680 standart 780 Ultimate sürümün daha pahalı olması gerekmiyor mu? Bir de aralarındaki farklar neler?
Aralarındaki farkları bilmiyorum. Fiyat konusuna gelince geçenlerde yaklaşık 1 2 ay önce 200 tlye kadar düşmüştü diye hatırlıyorum. Yani bence 700 fazla ama çok fazla oynamak istiyorsanız alınabilir.

Ultimate editon tüm sürümlerden daha iyi paket olduğu için PlayStation fiyatı yükseltmeyi unutmuş bence yükselmeden alın.

Ultimate Edition 200 TL'ye düşüyordu diye hatırlıyorum acele etmeyin sürekli indirime giriyor zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…