darkkaos91 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2018 Mesajlar 1.262 Çözümler 1 19 Kasım 2023 #11 turkkbatu dedi: PS5 üzerinden denedin mi hiç. Genişletmek için tıkla... PS gelmedi henüz yeni sipariş ettim gelmeden oyunları alayım dedim alamıyorum
turkkbatu dedi: PS5 üzerinden denedin mi hiç. Genişletmek için tıkla... PS gelmedi henüz yeni sipariş ettim gelmeden oyunları alayım dedim alamıyorum
salatamai Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #12 turkkbatu dedi: Ne kadar süre sonra alabildin beklediginde Genişletmek için tıkla... Valla hocam bazen konsolda alınır App'te alınmaz bazen tam tersi olur bazı kartlarda olur bazılarında olmaz vs genelde 2-3 gün sürüyordu.
turkkbatu dedi: Ne kadar süre sonra alabildin beklediginde Genişletmek için tıkla... Valla hocam bazen konsolda alınır App'te alınmaz bazen tam tersi olur bazı kartlarda olur bazılarında olmaz vs genelde 2-3 gün sürüyordu.
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 19 Kasım 2023 #13 salatamai dedi: Valla hocam bazen konsolda alınır App'te alınmaz bazen tam tersi olur bazı kartlarda olur bazılarında olmaz vs genelde 2-3 gün sürüyordu. Genişletmek için tıkla... Peki PS sitesinde hesaba giriş yapamamanın çözümü var mı? (Sunucu hatası veriyor)
salatamai dedi: Valla hocam bazen konsolda alınır App'te alınmaz bazen tam tersi olur bazı kartlarda olur bazılarında olmaz vs genelde 2-3 gün sürüyordu. Genişletmek için tıkla... Peki PS sitesinde hesaba giriş yapamamanın çözümü var mı? (Sunucu hatası veriyor)
salatamai Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2023 #14 Ed1tH dedi: Peki PS sitesinde hesaba giriş yapamamanın çözümü var mı? (Sunucu hatası veriyor) Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi çok adi bir sistem kafasına göre çalışıyor çözümü yok.
Ed1tH dedi: Peki PS sitesinde hesaba giriş yapamamanın çözümü var mı? (Sunucu hatası veriyor) Genişletmek için tıkla... Hocam dediğim gibi çok adi bir sistem kafasına göre çalışıyor çözümü yok.
darkkaos91 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2018 Mesajlar 1.262 Çözümler 1 19 Kasım 2023 #15 salatamai dedi: Hocam dediğim gibi çok adi bir sistem kafasına göre çalışıyor çözümü yok. Genişletmek için tıkla... Yok yine denedim olmuyor hala bir yanlışlık oldu hatası neyse bekleyelim bakalım yarını.
salatamai dedi: Hocam dediğim gibi çok adi bir sistem kafasına göre çalışıyor çözümü yok. Genişletmek için tıkla... Yok yine denedim olmuyor hala bir yanlışlık oldu hatası neyse bekleyelim bakalım yarını.
T turkkbatu Femtopat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #16 salatamai dedi: Sakın bulaşma sen yinede adres kart vs değiştir düzelir bir kaç güne PS Store hep o boktan şeyi yapıyor. Genişletmek için tıkla... Adres olarak bu ikametgah geçiyor demi? Onu bahsediyorsun Perşembeye kadar denemeyecem Tek tek denemeyide düşünüyorum artık ne biçim sistemse
salatamai dedi: Sakın bulaşma sen yinede adres kart vs değiştir düzelir bir kaç güne PS Store hep o boktan şeyi yapıyor. Genişletmek için tıkla... Adres olarak bu ikametgah geçiyor demi? Onu bahsediyorsun Perşembeye kadar denemeyecem Tek tek denemeyide düşünüyorum artık ne biçim sistemse
salatamai Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #17 turkkbatu dedi: Adres olarak bu ikametgah geçiyor demi? Onu bahsediyorsun Genişletmek için tıkla... Evet.
turkkbatu dedi: Adres olarak bu ikametgah geçiyor demi? Onu bahsediyorsun Genişletmek için tıkla... Evet.
T turkkbatu Femtopat Katılım 23 Ocak 2023 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #18 salatamai dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Onda sallasak nolur? Ç,i gibi harfleri yazmayın diyolar.
salatamai dedi: Evet. Genişletmek için tıkla... Onda sallasak nolur? Ç,i gibi harfleri yazmayın diyolar.
salatamai Centipat Katılım 9 Ekim 2023 Mesajlar 313 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Kasım 2023 #19 turkkbatu dedi: Onda sallasak nolur? Ç,i gibi harfleri yazmayın diyolar. Genişletmek için tıkla... Deneyebilirsiniz.
turkkbatu dedi: Onda sallasak nolur? Ç,i gibi harfleri yazmayın diyolar. Genişletmek için tıkla... Deneyebilirsiniz.
darkkaos91 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Ekim 2018 Mesajlar 1.262 Çözümler 1 20 Kasım 2023 #20 turkkbatu dedi: Onda sallasak ne olur? Ç, i gibi harfleri yazmayın diyorlar. Genişletmek için tıkla... Ben onu da denedim yine olmadı bilgin olsun.
turkkbatu dedi: Onda sallasak ne olur? Ç, i gibi harfleri yazmayın diyorlar. Genişletmek için tıkla... Ben onu da denedim yine olmadı bilgin olsun.