PS Store satın alma sorunları

Otrivine

Hectopat
Yer
Aydın
Daha fazla  
Meslek
Gemi Operasyon Uzmanı
Sevgili PS kullanıcıları.

Türkiye'de PS Store üzerinden alışveriş işini nasıl hallediyorsunuz Allah aşkına. Delirmek üzereyim bir heves PS5 aldık Store'dan bir şey alamıyorum. Kredi kartlarının hepsi hata veriyor. PS Türkiye hediye kartı satan bulamadım. Bir sürü de kullanıcısı olan bir şey bu krizi bir tek de ben yaşamıyorum gibi duruyordu. Bu sorunu nasıl çözdünüz? Sanki ben kartları hatalı girmişim gibi şu an bana çok fazla başarısız deneme biraz zaman ver diyor. İnsanlar 15 gün beklemen lazım falan demiş. 15 gün sonra da aynı kartları denemrk zorundayım ki... Yemin ederim iade edesim geldi PlayStation'u.

Yaşadığınız sorun tüm dünya da var. Ps4’den beri oluyor. 2014 zamanlarında bile konuları açılmış yabancı yerlerde. Net bir çözümü yok. Bende de olmuştu 15-20 gün sonra tekrar denedim düzelmişti. Bazen de herhangi bir hata vermiyor.

PS den alırken sorun yaşamadım daha önce, pc den açarken mağaza yüklenmiyordu kendi kendine geçmişti.

Ben cüzdana para ekleyerek çözmüştüm o sorunu. Hala kart ile direkt olarak oyun alamıyorum.

PlayStation destek ile iletişime geçin, benim hiçbir kredi kartımda böyle bir sorun olmadı.

Hesabın cüzdanına para ekleyerek rahatlıkla istediğinizi alabilirsiniz. Kartlar nedense uzun süredir sıkıntılı.

Hesabın cüzdanına para ekleyerek rahatlıkla istediğinizi alabilirsiniz. Kartlar nedense uzun süredir sıkıntılı.

Daha önce 10 kere denediğim kartı bugün kabul edeceği tuttu. Buradan isyan etmem gerekiyormuş demek ki gerçekten enteresan.

PS Store çok saçma. Yemeksepeti gibi kafasına göre iş yapıyor kart seçiyor. Eğer PS5 üzerinden alırken sorun yaşarsanız. PC üzerinden PS Store'a girip hesabınıza para ekleyin daha kolay satın alınıyor. PS3' döneminden beri böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…