A ahmetkoc90 Femtopat Katılım 28 Ekim 2025 Mesajlar 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek Salı 20:24 #11 Çözebildiniz mi acaba bu sorunu? Tam olarak sebebi nedir?
S snoxyyy Hectopat Katılım 26 Mayıs 2021 Mesajlar 1.081 Çözümler 7 Çarşamba 00:51 #12 ahmetkoc90 dedi: Çözebildiniz mi acaba bu sorunu? Tam olarak sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Merhaba aslında hayır galiba PlayStation ön ödemeli kartlara kendini kapatmış.
ahmetkoc90 dedi: Çözebildiniz mi acaba bu sorunu? Tam olarak sebebi nedir? Genişletmek için tıkla... Merhaba aslında hayır galiba PlayStation ön ödemeli kartlara kendini kapatmış.
ezioTR Yoctopat Katılım 5 Kasım 2025 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Çarşamba 11:10 #13 snoxyyy dedi: Merhaba aslında hayır galiba PlayStation ön ödemeli kartlara kendini kapatmış. Genişletmek için tıkla... Ben Papel kullanıyorum, ön ödemeli kart ayrıca cashback de veriyor.
snoxyyy dedi: Merhaba aslında hayır galiba PlayStation ön ödemeli kartlara kendini kapatmış. Genişletmek için tıkla... Ben Papel kullanıyorum, ön ödemeli kart ayrıca cashback de veriyor.