H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.693 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 13 Haziran 2023 #1 PS App üzerinden oyunların kaplayacağı alana nasıl bakabiliriz? Son düzenleme: 13 Haziran 2023
KS KS H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.693 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 13 Haziran 2023 #11 ellma dedi: PS konsolu içerisinde değil mi? Yani PS App de veya PS Store web de yok. Genişletmek için tıkla... Evet konsolda gözüküyor ama uygulamada veya web sitesinde gözükmüyor. Artı 0 Eksi
ellma dedi: PS konsolu içerisinde değil mi? Yani PS App de veya PS Store web de yok. Genişletmek için tıkla... Evet konsolda gözüküyor ama uygulamada veya web sitesinde gözükmüyor.
ellma Hectopat Katılım 15 Kasım 2021 Mesajlar 1.481 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Haziran 2023 #12 HCI dedi: Evet konsolda gözüküyor ama uygulamada veya web sitesinde gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Aynen onu sormuştum bende hocam, aslında App'e de böyle bir şey gelse fena olmazdı . Artı 0 Eksi
HCI dedi: Evet konsolda gözüküyor ama uygulamada veya web sitesinde gözükmüyor. Genişletmek için tıkla... Aynen onu sormuştum bende hocam, aslında App'e de böyle bir şey gelse fena olmazdı .
KS KS H HCI Hectopat Katılım 1 Ekim 2021 Mesajlar 1.693 Çözümler 9 Yer Laboratuvar 13 Haziran 2023 #13 ellma dedi: Aynen onu sormuştum bende hocam, aslında App'e de böyle bir şey gelse fena olmazdı . Genişletmek için tıkla... Kesinlikle gelmesi lazım. Artı 0 Eksi
ellma dedi: Aynen onu sormuştum bende hocam, aslında App'e de böyle bir şey gelse fena olmazdı . Genişletmek için tıkla... Kesinlikle gelmesi lazım.