Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.282 Makaleler 3 Çözümler 13 11 Mayıs 2021 #1 Selam, PS Store'da en yakın indirim ne zaman olur? Aslında şu anda da var belli başlı ürünlerde fakat ben GTA V'i almak istiyorum ve onda geçerli değil şu anda. Malum, oyunun fiyatı çok uygun olduğu için 200'den 320'ye fırlamış.
Selam, PS Store'da en yakın indirim ne zaman olur? Aslında şu anda da var belli başlı ürünlerde fakat ben GTA V'i almak istiyorum ve onda geçerli değil şu anda. Malum, oyunun fiyatı çok uygun olduğu için 200'den 320'ye fırlamış.
MehmetSLH Hectopat Katılım 19 Aralık 2020 Mesajlar 2.015 Makaleler 1 Çözümler 4 11 Mayıs 2021 #2 Şu anda mevcut bir indirim var ama bence en büyük indirim yaz tatilinde olacaktır.
Darqx Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2020 Mesajlar 5.282 Makaleler 3 Çözümler 13 11 Mayıs 2021 #3 MehmetSLH dedi: Şu anda mevcut bir indirim var ama bence en büyük indirim yaz tatilinde olacaktır. Genişletmek için tıkla... Geçen yıl Temmuz ayında başlamış, yine aşağı yukarı aynı ayda mı olur?
MehmetSLH dedi: Şu anda mevcut bir indirim var ama bence en büyük indirim yaz tatilinde olacaktır. Genişletmek için tıkla... Geçen yıl Temmuz ayında başlamış, yine aşağı yukarı aynı ayda mı olur?
Quewer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Nisan 2020 Mesajlar 1.045 Makaleler 2 Çözümler 9 11 Mayıs 2021 #4 Darqx dedi: Geçen yıl Temmuz ayında başlamış, yine aşağı yukarı aynı ayda mı olur? Genişletmek için tıkla... Evet.
Darqx dedi: Geçen yıl Temmuz ayında başlamış, yine aşağı yukarı aynı ayda mı olur? Genişletmek için tıkla... Evet.