Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.644 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 16 Ağustos 2024 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
salamancalar Hectopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 604 Çözümler 3 16 Ağustos 2024 #2 Famronty dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oyunlar dolar bazında da yurtdışı fiyatlarının üzerinde satılmaya başladı. gerçekten inanılmaz
Famronty dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Sürprizbozan Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Oyunlar dolar bazında da yurtdışı fiyatlarının üzerinde satılmaya başladı. gerçekten inanılmaz
3 333365 Yottapat! Bin Çözüm, Bir Efsane Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Tam Bir Technopat'sınız! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 62.932 Makaleler 65 Çözümler 1.049 16 Ağustos 2024 #3 Dolar kurunda satılsa daha ucuza olurdu bu arada. PS Store da dolar kuruna geçsin bari.
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.869 Çözümler 96 16 Ağustos 2024 #4 PS Store yıllar önce bitti benim için, şu fiyatlara bak.
Zatoichi Kilopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.785 Çözümler 9 16 Ağustos 2024 #5 Baldur's Gate 3'u PC de 800 liraya aldıydım bende.
Osman Nuri23 Kilopat Katılım 31 Ekim 2021 Mesajlar 4.121 Makaleler 2 Çözümler 28 16 Ağustos 2024 #6 333365 dedi: Dolar kurunda satılsa daha ucuza olurdu bu arada. PS Store da dolar kuruna geçsin bari. Genişletmek için tıkla... Yine bir şey değişmezdi yine bir şeyleri bahane edip Türkiye'de 60 dolarlık oyunu 90 dolara satarlardı. Örn. vergi vs.
333365 dedi: Dolar kurunda satılsa daha ucuza olurdu bu arada. PS Store da dolar kuruna geçsin bari. Genişletmek için tıkla... Yine bir şey değişmezdi yine bir şeyleri bahane edip Türkiye'de 60 dolarlık oyunu 90 dolara satarlardı. Örn. vergi vs.
Famronty Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2019 Mesajlar 7.644 Makaleler 1 Çözümler 128 Yer Ankara 16 Ağustos 2024 #7 Zatoichi dedi: Baldur's Gate 3'u PC de 800 liraya aldıydım bende. Genişletmek için tıkla... Daha da 800 TL altını göreceğini zannetmiyorum o oyunun. İyi fiyata almışsınız bence.
Zatoichi dedi: Baldur's Gate 3'u PC de 800 liraya aldıydım bende. Genişletmek için tıkla... Daha da 800 TL altını göreceğini zannetmiyorum o oyunun. İyi fiyata almışsınız bence.
Hlina Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Katılım 5 Mart 2016 Mesajlar 1.869 Çözümler 96 16 Ağustos 2024 #8 Osman Nuri23 dedi: Yine bir şey değişmezdi yine bir şeyleri bahane edip Türkiye'de 60 dolarlık oyunu 90 dolara satarlardı. Örn. vergi vs. Genişletmek için tıkla... Öncesinde de öyle yapıyorlardı, US hesabıma oyunları alıp ana hesap yaparak TR hesabımda oynuyordum.
Osman Nuri23 dedi: Yine bir şey değişmezdi yine bir şeyleri bahane edip Türkiye'de 60 dolarlık oyunu 90 dolara satarlardı. Örn. vergi vs. Genişletmek için tıkla... Öncesinde de öyle yapıyorlardı, US hesabıma oyunları alıp ana hesap yaparak TR hesabımda oynuyordum.
Zatoichi Kilopat Katılım 5 Ağustos 2020 Mesajlar 1.785 Çözümler 9 16 Ağustos 2024 #9 Famronty dedi: Daha da 800 TL altını göreceğini zannetmiyorum o oyunun. İyi fiyata almışsınız bence. Genişletmek için tıkla... Zamdan 1 ay sonra alabilmiştim ama enflasyon a göre çok bir şey değişmedi ama.:d
Famronty dedi: Daha da 800 TL altını göreceğini zannetmiyorum o oyunun. İyi fiyata almışsınız bence. Genişletmek için tıkla... Zamdan 1 ay sonra alabilmiştim ama enflasyon a göre çok bir şey değişmedi ama.:d
alasakarama Hectopat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 2.186 Çözümler 31 16 Ağustos 2024 #10 Nasıl kafalarına göre 800 TL zam yapabiliyorlar? Anlamıyorum. Kaçıncı haber bu?