PS Store'da indirimi biten bazı oyunlara zam geldi

@Osman Nuri23, Steam dolara geçeceği zaman dünyanın sonuymuş gibi davrananlar vardı. Dolar haliyle birçok oyun daha ucuz.

Zamanında PS TR ekibine fiyatlardan dolayı laf edenler şu anki halin ne kadar kötü olduğunu anlamışlardır. Buradaki ekip, en azından kuru her 3 ayda bir güncelletmemek için elinden geleni yapıyordu. Yaptıkları lokalizasyondan hiç bahsetmiyorum zaten.

Şu anda Sony'nin gözünde Türkiye uzaktan akraba gibi birşey, distribütör malı alır satar, ona bakar. İngiltere tarafı da Store'u 3 ayda bir Euro neyse karşılığını yazar. Çok bile kaldı Sony burada.

Ekran kartımi satım güncellemek için ama konsol rahatı ve GTA6 için PS5 alayım dedim fiyatlar çok saçma daha guclu olmasından Game Pass avantajından ozelliklede oyun fiyatlarından Series X alacağım Steam'den ucuz yahu Sony iyice şaşırdı ayrıca nesile Series S ile başlamıştım her ne kadar sevmesemde guzel de bir kutuphanem vardi tonlarca oynanmamis oyun olan veya yeniden oynanilabilir olan şu an PS5 benim için öldu yılların PS kullanıcısı olarak cidden mantığı yok ozel oyunlarıni PS4 ve hatta PC'mde oynamistim Final Fantasy16 bile Xbox'a geliyormuş sizdirilidi yani son soz sizde fakat benim için PS5 sadece adaptive triggers ve birkac oyun avantajı varken geriye kalan her noktada Xbox derim.

PS Store'dan oyun alan zengindir ya, her aldığım oyuna 1000TL üstü para vereceksem almam daha iyi kaç tane oyun alabilirsinki böyle böyle PC de en azından çok istediğin bir oyunsa korsan oynayabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…