Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.270 Makaleler 4 Çözümler 3 3 Mart 2024 #51 alasakarama dedi: Her gün kasayı televizyonun oraya taşımakla uğraşılmaz, tamamen oyun oynamak için cihazlar olan konsollar varken gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bir kere koyacak bitecek hem her şeyi yapabilir hem oyun oynayabilir.
alasakarama dedi: Her gün kasayı televizyonun oraya taşımakla uğraşılmaz, tamamen oyun oynamak için cihazlar olan konsollar varken gerek yok. Genişletmek için tıkla... Bir kere koyacak bitecek hem her şeyi yapabilir hem oyun oynayabilir.
ahmtgny Hectopat Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 696 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #52 Optikiyaza dedi: Xbox var. PC'yi TV'ye bağla ben öyle yapıyorum en iyisi. Genişletmek için tıkla... 1 ay dayanamadım PS 5'i aldım geçtim şu an da iyi ki almışım diyorum. Şu an da herhangi bir sorun çıkarmadı.
Optikiyaza dedi: Xbox var. PC'yi TV'ye bağla ben öyle yapıyorum en iyisi. Genişletmek için tıkla... 1 ay dayanamadım PS 5'i aldım geçtim şu an da iyi ki almışım diyorum. Şu an da herhangi bir sorun çıkarmadı.
Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.270 Makaleler 4 Çözümler 3 6 Mart 2024 #53 Neye dayanamadın?
ahmtgny Hectopat Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 696 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #54 Optikiyaza dedi: Neye dayanamadın? Genişletmek için tıkla... Yurt dışından alacaktım cihazı.
Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.270 Makaleler 4 Çözümler 3 6 Mart 2024 #55 Konuyu unutmuşum hayırlı olsun deneyimin nasıl?
ahmtgny Hectopat Katılım 4 Kasım 2019 Mesajlar 696 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2024 #56 Optikiyaza dedi: Konuyu unutmuşum hayırlı olsun deneyimin nasıl? Genişletmek için tıkla... Gayet memnunum şu ana kadar 2 gün oldu daha bir sorun çıkmadı saatlerce oynamama rağmen.
Optikiyaza dedi: Konuyu unutmuşum hayırlı olsun deneyimin nasıl? Genişletmek için tıkla... Gayet memnunum şu ana kadar 2 gün oldu daha bir sorun çıkmadı saatlerce oynamama rağmen.
Optikiyaza Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 3.270 Makaleler 4 Çözümler 3 6 Mart 2024 #57 ahmtgny dedi: Gayet memnunum şu ana kadar 2 gün oldu daha bir sorun çıkmadı saatlerce oynamama rağmen. Genişletmek için tıkla... Upscale teknolojisi nasıl?
ahmtgny dedi: Gayet memnunum şu ana kadar 2 gün oldu daha bir sorun çıkmadı saatlerce oynamama rağmen. Genişletmek için tıkla... Upscale teknolojisi nasıl?