PS Store'da RDR2 indirim fiyatı daha düşer mi?

Bujj8

Decapat
Daha fazla  
Şu an RDR2 standart Edition 525 lira bunu şıuan almak istiyorum param da var fakat acaba bu oyun daha iyi bir indirime girer mi? Kafama takıldı şimdi 500 verip birkaç güne 200e düştüğünü görmek çok üzer. Zaten Ultimate Edition'un 200 lira düştüğü görülüyor önceki indirmlete bakıırsa. Sizce bekleyim mi alayim mi?
Herkese şimdiden teşekkürler.

Şu an RDR2 standart Edition 525 lira bunu şıuan almak istiyorum param da var fakat acaba bu oyun daha iyi bir indirime girer mi? Kafama takıldı şimdi 500 verip birkaç güne 200e düştüğünü görmek çok üzer. Zaten Ultimate Edition'un 200 lira düştüğü görülüyor önceki indirmlete bakıırsa. Sizce bekleyim mi alayim mi?
Herkese şimdiden teşekkürler.
Bekleyin bence hocam.

Ultimate Edition'un şöyle bir grafiği var hocam. Düzenli şekilde ilerlemiş fakat geçenlerde bozulmuş. Sizce tekrar bu grafik düzelir mi? 200 TL'ye düzenli şekilde düşmüş hep.
Oyunu da PS5'te oynamayı aylardır bekliyorum, dayanamıyorum artık.

Dosya Ekleri

• 1749493013510.png
    1749493013510.png
    44,9 KB · Görüntüleme: 22
Ultimate Edition'un şöyle bir grafiği var hocam. Düzenli şekilde ilerlemiş fakat geçenlerde bozulmuş. Sizce tekrar bu grafik düzelir mi? 200 TL'ye düzenli şekilde düşmüş hep.
Oyunu da PS5'te oynamayı aylardır bekliyorum, dayanamıyorum artık.
Hocam bence bekleyin sonuçta 200 olmasa bile Ultimate versiyonu 500'e alabilirsiniz. Şuanki sürüm normal sürüm ve o da 500.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı