PS Store'dan alınan oyun nasıl iade edilir?

Afur

Kilopat
Arkadaşlar, FIFA 21 aldım ama vazgeçtim Steam'de indirime girmiş. Steam'den alacağım. Oyunu nasıl iade edebilirim? Oyunu hiç açmadım. Sitelerinde bize yazın diyor, tıklıyorum, yoğunluktan dolayı e-posta kapattık gibi bir şey diyor, sonra tekrar aynı sayfaya atıyor. Sorunumu nasıl çözebilirim, nereye yazmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Temel yazı ve şartlar:

Politika:

İkisini de okuyup anlamanızı tavsiye ederim.
Oyun iniyordu fakat indirme işlemi bitmeden iptal ettim. Dolayısıyla da oyunu hiç oynamadım.
Bize ulaşına tıklıyorum ama yoğunluktan dolayı e-posta alımını durdurduklarını söyleyen bir bildiri çıkıyor.

Oyun iniyordu fakat indirme işlemi bitmeden iptal ettim. Dolayısıyla da oyunu hiç oynamadım.
Bize ulaşına tıklıyorum ama yoğunluktan dolayı e-posta alımını durdurduklarını söyleyen bir bildiri çıkıyor.
Zippo olayını naptın kardeşim?Bana da geri döner misin zippo da aynı sorun var. :(

Evet maalesef Cyberpunk iade sistemini açtığından beri e-posta sistemini durdurdu, iade etmenin şu an hiçbir yolu yok.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı