Kedibey_01 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #1 Bugün PS 4 için oyun aldığım oyunu iade edebilme şansım var mı?
MessiFedaisi Centipat Katılım 7 Aralık 2023 Mesajlar 455 Çözümler 7 12 Temmuz 2024 #2 Kedibey_01 dedi: Bugün PS 4 için oyun aldığım oyunu iade edebilme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Eğer indirdiysen iade edemezsin diye biliyorum. İndirmediysen edersin.
Kedibey_01 dedi: Bugün PS 4 için oyun aldığım oyunu iade edebilme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Eğer indirdiysen iade edemezsin diye biliyorum. İndirmediysen edersin.
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.307 Çözümler 103 12 Temmuz 2024 #3 Xboxda oyunu indirip oynasak bile iade edebiliyoruz. Tabi saatler boyu oynarsan iade kabul edilmeyebiliyor. Bence sizde deneyin.
Xboxda oyunu indirip oynasak bile iade edebiliyoruz. Tabi saatler boyu oynarsan iade kabul edilmeyebiliyor. Bence sizde deneyin.
Kedibey_01 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #4 MessiFedaisi dedi: Eğer indirdiysen iade edemezsin diye biliyorum. İndirmediysen edersin. Genişletmek için tıkla... hayır indirmedim Myk61 dedi: Xboxda oyunu indirip oynasak bile iade edebiliyoruz. Tabi saatler boyu oynarsan iade kabul edilmeyebiliyor. Bence sizde deneyin. Genişletmek için tıkla... benim bildiğim olmuyor hocam
MessiFedaisi dedi: Eğer indirdiysen iade edemezsin diye biliyorum. İndirmediysen edersin. Genişletmek için tıkla... hayır indirmedim Myk61 dedi: Xboxda oyunu indirip oynasak bile iade edebiliyoruz. Tabi saatler boyu oynarsan iade kabul edilmeyebiliyor. Bence sizde deneyin. Genişletmek için tıkla... benim bildiğim olmuyor hocam
Myk61 Megapat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 5.307 Çözümler 103 12 Temmuz 2024 #5 Kedibey_01 dedi: benim bildiğim olmuyor hocam Genişletmek için tıkla... PS'de oluyormu bilmiyorum ben xbox için söyledim. Satın alıp indiriyorum ortalama 1 saat oynayıp sıkılırsam iade ediyorum.
Kedibey_01 dedi: benim bildiğim olmuyor hocam Genişletmek için tıkla... PS'de oluyormu bilmiyorum ben xbox için söyledim. Satın alıp indiriyorum ortalama 1 saat oynayıp sıkılırsam iade ediyorum.
Said özcan Kilopat Katılım 14 Aralık 2017 Mesajlar 44 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #6 Kedibey_01 dedi: Bugün PS 4 için oyun aldığım oyunu iade edebilme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Hiç indirmeye baslatmadiysan iade mümkün 14 gün gecmemis olmasi lazim. 1saniye bile indirmis olsan bile iade etmiyorlar (yasandi)
Kedibey_01 dedi: Bugün PS 4 için oyun aldığım oyunu iade edebilme şansım var mı? Genişletmek için tıkla... Hiç indirmeye baslatmadiysan iade mümkün 14 gün gecmemis olmasi lazim. 1saniye bile indirmis olsan bile iade etmiyorlar (yasandi)
Kedibey_01 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2024 #7 Said özcan dedi: Hiç indirmeye baslatmadiysan iade mümkün 14 gün gecmemis olmasi lazim. 1saniye bile indirmis olsan bile iade etmiyorlar (yasandi) Genişletmek için tıkla... hiç indirmedim ve nasıl edecem
Said özcan dedi: Hiç indirmeye baslatmadiysan iade mümkün 14 gün gecmemis olmasi lazim. 1saniye bile indirmis olsan bile iade etmiyorlar (yasandi) Genişletmek için tıkla... hiç indirmedim ve nasıl edecem