PS ve AI için MacBook Air alınır mı?

artbend3r

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Bu konu hakkında bir sürü konu okudum ancak net bir çözüme ulaşamadım.
Freelance grafik tasarım işleri yapmak için MacBook Air almak istiyorum.
Bütçem 25 bin civarında.
İşlerimin çoğunu tamamlandıktan sonra Cloud'da saklıyorum.
Bu yüzden M1 16 GB RAM 256 SSD ile M.2 8 GB RAM 256SSD arasında kaldım.
M.2'yi tasarım olarak daha çok beğendim ancak performans konusunda korkum var.
Kullandığım programlar Adobe Illustrator, Photoshop ve nadiren After Effects (nispeten hafif işler için kullanıyorum).
Bundan önceki sistemim GTX1650 ekran kartı, 16 GB RAM ve i5 9. nesil işlemcili bir laptoptu. Performansından gayet memnundum ve şimdi RAM düşürme kısmı beni biraz ürkütüyor.
Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Biri oyun için kullanılan bir bilgisayar diğeri ise ofis işleri için olduğu için size üzmeyecektir.

Ben olsam almazdım. Sonuçta freelance iş yapıyorsun, hep tutacağı da belli değil. Sıkılabilirsin. Bu programların hepsini zaten Windows'ta kullanabilirken tamamen farklı bir işletim sistemine geçip diğer uygulamaları kısıtlamanın manası yok. Canın sıkıldığı zaman doğru düzgün oyun oynayamazsın.

Ben olsam 2 iş icinde uygun bir oyuncu laptopu alıp duabl boot ile hacintosh kurardim.

Eski oyunlar dışında oyun oynamayı pek düşünmüyorum, internette dolaşmak ve tasarım dışında bir şey yapmayacağım muhtemelen. MacBook Air ile ilgili taşınabilir olması benim için çok büyük bir avantaj olacak. Eski laptopum ağır, büyük ve fişten çıktığında performans konusunda sıkıntı yaratıyordu.

8gb RAM'li olan modelden uzak dur bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…