M Melloo_14 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 2 4 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar PS almayı planlıyorum ama kardeşimle beraber Online oyunları bağlanarak oynayabilir miyiz?
Arkadaşlar PS almayı planlıyorum ama kardeşimle beraber Online oyunları bağlanarak oynayabilir miyiz?
Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.230 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #2 Melloo_14 dedi: Arkadaşlar PS almayı planlıyorum ama kardeşimle beraber Online oyunları bağlanarak oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Hangi oyunları oynayacaksınız?
Melloo_14 dedi: Arkadaşlar PS almayı planlıyorum ama kardeşimle beraber Online oyunları bağlanarak oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Hangi oyunları oynayacaksınız?
M Melloo_14 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 2 4 Ağustos 2024 #3 Xhaka dedi: Hangi oyunları oynayacaksınız? Genişletmek için tıkla... Yani hocam RDR2 GTA 5 Forza falan.
Xhaka dedi: Hangi oyunları oynayacaksınız? Genişletmek için tıkla... Yani hocam RDR2 GTA 5 Forza falan.
M MeTluX Decapat Katılım 17 Temmuz 2023 Mesajlar 543 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #4 Melloo_14 dedi: Yani hocam RDR2 GTA 5 Forza falan. Genişletmek için tıkla... Onları oynayamazsın hocam ben Rocket League oynanabiliyor sanırım.
Melloo_14 dedi: Yani hocam RDR2 GTA 5 Forza falan. Genişletmek için tıkla... Onları oynayamazsın hocam ben Rocket League oynanabiliyor sanırım.
Michael_Myers Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 739 Çözümler 7 4 Ağustos 2024 #5 Oynayamazsınız sadece belli başlı oyunlar oynanıyor. Forza'da PS de yok zaten.
M Melloo_14 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 2 4 Ağustos 2024 #6 Michael_Myers dedi: Oynayamazsınız sadece belli başlı oyunlar oynanıyor. Forza'da PS de yok zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam peki Xbox alırsak oynayabilir miyiz?
Michael_Myers dedi: Oynayamazsınız sadece belli başlı oyunlar oynanıyor. Forza'da PS de yok zaten. Genişletmek için tıkla... Hocam peki Xbox alırsak oynayabilir miyiz?
Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.230 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #7 Melloo_14 dedi: Yani hocam RDR2 GTA 5 Forza falan. Genişletmek için tıkla... RDR 2 oynanabilir sanırım GTA 5 oynanmwz Forza Horizon 4 PS de yok. Melloo_14 dedi: Hocam peki Xbox alırsak oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Yine aynı şekil Xbox PS sunucuları farklı belirli oyunları oynayabilirsin.
Melloo_14 dedi: Yani hocam RDR2 GTA 5 Forza falan. Genişletmek için tıkla... RDR 2 oynanabilir sanırım GTA 5 oynanmwz Forza Horizon 4 PS de yok. Melloo_14 dedi: Hocam peki Xbox alırsak oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Yine aynı şekil Xbox PS sunucuları farklı belirli oyunları oynayabilirsin.
Michael_Myers Centipat Katılım 19 Haziran 2024 Mesajlar 739 Çözümler 7 4 Ağustos 2024 #8 Melloo_14 dedi: Hocam peki Xbox alırsak oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Forza haricinde hayır. Ben hem PS4 hem de PC kullanıyorum abim ile beraber Rocket League, CoD MW, Fall Guys, Fortnite oynuyoruz.
Melloo_14 dedi: Hocam peki Xbox alırsak oynayabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Forza haricinde hayır. Ben hem PS4 hem de PC kullanıyorum abim ile beraber Rocket League, CoD MW, Fall Guys, Fortnite oynuyoruz.
Xhaka Decipat Katılım 25 Mayıs 2024 Mesajlar 1.230 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2024 #9 Xhaka dedi: RDR 2 oynanabilir sanırım GTA 5 oynanmwz Forza Horizon 4 PS de yok. Yine aynı şekil Xbox PS sunucuları farklı belirli oyunları oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Onun yerine PC alın kol bağlayın beraber oynamak istiyorsanız daha mantıklı olur.
Xhaka dedi: RDR 2 oynanabilir sanırım GTA 5 oynanmwz Forza Horizon 4 PS de yok. Yine aynı şekil Xbox PS sunucuları farklı belirli oyunları oynayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Onun yerine PC alın kol bağlayın beraber oynamak istiyorsanız daha mantıklı olur.
M Melloo_14 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2021 Mesajlar 786 Makaleler 1 Çözümler 2 4 Ağustos 2024 #10 Xhaka dedi: Onun yerine PC alın kol bağlayın beraber oynamak istiyorsanız daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam cevaplar için teşekkürler.
Xhaka dedi: Onun yerine PC alın kol bağlayın beraber oynamak istiyorsanız daha mantıklı olur. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam cevaplar için teşekkürler.