PS Vita alınır mı?

WosTidReis

Hectopat
Makaleler
1
PS Vita alınır mı? Temiz cihaz bulunur mu? Batarya pil ve şarj aleti konusunda sıkıntı çıkarırsa temizi bulunur mu? Yani kısaca alınır mı? Xboxum ve bilgisayarım var bir el konsolu istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS Vita alınır mı? Temiz cihaz bulunur mu? Batarya pil ve şarj aleti konusunda sıkıntı çıkarırsa temizi bulunur mu? Yani kısaca alınır mı? Xbox'um ve bilgisayarım var bir el konsolu istiyorum.

El konsolu istiyorsanız Steam Deck öneririm yeni nesil oyunları oynatıyor en azından 2. el bandında 15-19 bin TL arası bulabilirsiniz.

El konsolu istiyorsanız Steam Deck öneririm yeni nesil oyunları oynatıyor en azından 2. el bandında 15-19 bin TL arası bulabilirsiniz.
Hocam pc'em xboxum var yani en son nesil oyunları rahatlıkla oynayabiliyorum amacım öyle çok üst düzey oynamak değil. Mkke nfs tarzı ps3 oyunlarını rahatlıkla oynatıyor mu cihaz?

Hocam pc'em xboxum var yani en son nesil oyunları rahatlıkla oynayabiliyorum amacım öyle çok üst düzey oynamak değil. Mkke nfs tarzı ps3 oyunlarını rahatlıkla oynatıyor mu cihaz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Herkes körü körüne Steam Deck'i öneriyor nedense. Kocaman cihaz taşıma konusunda sıkıntılı ve her oyun Steam Deck için optimize değil. Vita'ya gelirsek malum ülkemizin şişirilmiş piyasasından hakkını almış bir cihaz. Hak ettiğinden çok pahalıya satılıyor. Eğer uygun ve temizini bulursanız alabilirsiniz. İçerisinde gayet iyi yapımlar var.

Herkes körü körüne Steam Deck'i öneriyor nedense. Kocaman cihaz taşıma konusunda sıkıntılı ve her oyun Steam Deck için optimize değil. Vita'ya gelirsek malum ülkemizin şişirilmiş piyasasından hakkını almış bir cihaz. Hak ettiğinden çok pahalıya satılıyor. Eğer uygun ve temizini bulursanız alabilirsiniz. İçerisinde gayet iyi yapımlar var.

Boyut dışında dedikleriniz doğru sonuçta ne kadar küçük olabilir ki.

5k-6k arası genelde. Piyasasını çok bilmem. Normal mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı