PS Vita alınır mı?

Makaleler
1
Yer
Super Mario World
2018 yılındayız. Geçenlerde Playstation 3 almayı düşünüyordum lakin, dolar artınca fırsatçılar hemen fiyatları yukarı çekmiş. Aklıma PSP geldi ama o da çok eski ve grafikleri kötü olduğu için, PS Vita'ya yönelmeye karar verdim. Hem her yerde oynayabilirim, hem de PS3 kadar eski bir konsol almamış olurum.

Bilen arkadaşlar;
Hangi kasa kodlu olanını almalıyım?
Kırılabiliyor mu?
Kırık bulabilir miyim?
Hafıza seçenekleri nelerdir?
Hafıza kartı ile oynanıyorsa bunun tipi nedir? (mSD, SD vs.)
En fazla kaç para vermeliyim?
Nereden bulabilirim?
Alırken nelere dikkat etmeliyim, nerelerini kontrol etmeliyim?

En önemlisi, alınır mı?

Yanıtlarınızı bekliyorum.

@Furkan17TR Sizin de görüşlerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Psp cihazlara gore Ps Vita Cihazlarinin grafikleri biraz daha iyi gibime geldi kirik surumleri var sanki yanlis bilgi vermeyimde

PS Vita üretimi yakında son buluyor, ölü doğmuş bir konsol. Çıkışından kısa süre sonra Sony desteğini çekti.

Nintendonun oyunları sadece Nintendoya özel ilgisi olanların hoşuna gider, her oyuncuya hitap ettiğini düşünmüyorum.

Şu an bence en mantıklısı 100-150 Liraya bulabilirsen PSP almak.

Son düzenleyen: Moderatör:
PS Vita kendine özel kartla çalışıyor. Kartlar en az 50TL. Vita oyunları pahalı ve az.
PSP oyun çeşitliliği iyi ancak ikinci analog yok.
3DS oyunları mario ve zelda'dan öteye gitmiyor. Orjinal oyunlarını bulmak zor.
Sahibinden'den attığınız linke baktım. İlk çıkan 1000 modeli. Görmeden yorum yapamazsınız.

PSP'nin fiyatları bile artmış ya. 2 sene önce 100 liraya bile temizini bulabiliyorduk, keşke alsaydım o zamanlar.

Vaktim yok. 6'da kalkıyorum, yarım saat içerisinde evden çıkıp staja gidiyorum ( haftanın 5 günü, hazirana kadar sürecek ), stajdan çıkıp akşam okula gidiyorum (üniversite öğrencisiyim diyelim ) akşam geç saatlerde eve dönüyorum. En erken 22'yi buluyor. Bu yüzden taşınabilir konsol almayı düşündüm. Stajda veya boş zaman bulusam oynarım veya dizi falan izlerim diye. Yoksa demeyin yani "kardeşim niye fosillik konsollara bakıyorsun" diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…