G4me0ver Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #1 Bir sürü telefon için PS Vita emulatörü aradım ama bir türlü bulamadım. Bilen varsa önerebilir mi? Telefon: Huawei P40 Lite.
Bir sürü telefon için PS Vita emulatörü aradım ama bir türlü bulamadım. Bilen varsa önerebilir mi? Telefon: Huawei P40 Lite.
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.303 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #2 PPSSPP - PSP emulator for Android, Windows, Linux, macOS, iOS - PPSSPP polakavic dedi: PPSSPP - PSP emulator for Android, Windows, Linux, macOS, iOS - PPSSPP Genişletmek için tıkla... Bu işe yarayabilir belki.
PPSSPP - PSP emulator for Android, Windows, Linux, macOS, iOS - PPSSPP polakavic dedi: PPSSPP - PSP emulator for Android, Windows, Linux, macOS, iOS - PPSSPP Genişletmek için tıkla... Bu işe yarayabilir belki.
G4me0ver Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #3 polakavic dedi: PPSSPP - PSP emulator for Android, Windows, Linux, macOS, iOS - PPSSPP Bu işe yarayabilir belki. Genişletmek için tıkla... Bunu zaten biliyorum ama bu sadece psp oyunlarını oynayabilmemizi sağlıyo Hatta onu kullanıyorum bile
polakavic dedi: PPSSPP - PSP emulator for Android, Windows, Linux, macOS, iOS - PPSSPP Bu işe yarayabilir belki. Genişletmek için tıkla... Bunu zaten biliyorum ama bu sadece psp oyunlarını oynayabilmemizi sağlıyo Hatta onu kullanıyorum bile
polakavic Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 22 Şubat 2015 Mesajlar 2.303 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #4 G4me0ver dedi: Bunu zaten biliyorum ama bu sadece psp oyunlarını oynayabilmemizi sağlıyo Hatta onu kullanıyorum bile Genişletmek için tıkla... Sadece bilgisayar üzerinde var sanırım PS Vita emülatörü. O da beta sürümde.
G4me0ver dedi: Bunu zaten biliyorum ama bu sadece psp oyunlarını oynayabilmemizi sağlıyo Hatta onu kullanıyorum bile Genişletmek için tıkla... Sadece bilgisayar üzerinde var sanırım PS Vita emülatörü. O da beta sürümde.
G4me0ver Hectopat Katılım 12 Haziran 2021 Mesajlar 105 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #5 polakavic dedi: Sadece bilgisayar üzerinde var sanırım PS Vita emülatörü. O da beta sürümde. Genişletmek için tıkla... Bizim zaten bilgisayarımız aşırı kötüydü mesela marioda bilw kasıyodu o yüzden işlerimi telefondan hallediyodum şimdide bozuldu zaten açılmıyo Teşekkürler
polakavic dedi: Sadece bilgisayar üzerinde var sanırım PS Vita emülatörü. O da beta sürümde. Genişletmek için tıkla... Bizim zaten bilgisayarımız aşırı kötüydü mesela marioda bilw kasıyodu o yüzden işlerimi telefondan hallediyodum şimdide bozuldu zaten açılmıyo Teşekkürler
efebilgin07 Centipat Katılım 12 Mart 2024 Mesajlar 431 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Haziran 2025 #6 Vita3k var uyumluluk listesi ise artık çok gelişti.