Ps Vita Hala Alınır mı ?

Makaleler
1
Daha fazla  
Şahsen android cihazlarım var fakat zevk almıyorum. Bana oyunlar çok basit ve kontrolü zor geliyor. Ben de konsol almak istiyorum. Ps3 düşündüm fakat 400 TL gibi bir fiyata bulmak zor gibi. Ayrıca oyunları da pahalı. Ps Vita nasıl bir tercih olur ?

1. Yeni birkaç oyun çıkar mı?
  2. Kontroller nasıl?
  3. Online oyun var mı?
  4. Grafikler nasıl?
  5. RPG oyunları var mı?
  6. Türkçe oyun var mı?

1. Cok büyük oyunlar bekleme ama cıkar.
2. Ds tadı veriyor.
3. Var.
4. Mobil e göre iyi.
5. Mağazasına bakman lazım.
6. Var.

Bence almamalısın eğer ucuz 2.el ve temiz bulursan al derim.Sıfırı hala yeterince pahalı.Yıllar öncesinde bende bir hevesle PSP almıştım 1 ay sonra canım sıkılmıştı.Onun yerine PS3 alabilirsin daha iyi olur.

Eğer evde ps3 falan oyun oynayacak konsolun varsa al. Yoksa ps3 al. Birde maddi durumum iyi bana cok sıkıntı yapamz diyosan al ama zar zor biriktirdim. Tam denk geldi falansa paranı ziyan edersin.

ps vita sonynın konsolu oyuzden sony çogu oyununu ps vitayada çıkarıyor.. sony çıkısa gecsin diyede ps vitaya ozel oyunlar çıkarıyor ... bide ps vitaya psp emulator koyarak psp oyunlarıda oynayabilrisin oynayabilirsin rahat şekilde..bide(maddi durum iyi değilse tavsiye ederim)
ama maddi durumun iyi ise ps3 al gerçi sony ona oyun çıkarmayı bittiriyor
korsan oyunları biraz zor bulursun bide rahat bir şekilde vita gibi taşıma yapamassın
nots vitada film oynatabiliyor...internete girebiliyor haberin olsun...fotograf çekme ozelligide var on arka

SONY PS VİTA WİFİ PAKEt+KILIF HEDİYELİ+GARANTİ+ - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 313917619 250 tlye ps vitalarda var ama bir baktırman lazım sağlammı değilmi

Son düzenleme:
Ps Vita ya Sony ölü doğmuş olarak bakıyor. Belkide en umursamadığı cihaz Ps Vita KillZ. Hariç Fps çıkmadı adam akıllı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…