PS Vita mı Nintendo Switch mi?

Klarnius

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, iki sorum olacak. İlk sorum PS Vita mi almalıyım yoksa Nintendo Switch mi? Şu an için PS Vita'ya daha yakınım sizin düşünceniz nedir? İkinci sorum ise bir PS Vita ilanı buldum, 4000 TL'ye kutulu PS Vita Slim ama kutulu olmasına rağmen PS Vita piyasasının altında olması beni şüphelendirdi. İsterseniz ilanı buraya atabilirim, satıcı kendisinin 2. el aldığını söylüyor ve cihaz kırık değil, üzerinde herhangi bir çizik veya kırık da yok. Bence gayet iyi duruyor ama sizin de düşüncelerinizi almak istedim. Bu arada PS Vita'yı kargo ile alacağım o yüzden test etme şansım yok.

Bence ikisini de almayın. Bekleyin switch 2 gelecek deniliyor. Hem o zaman switch 1 fiyatları düşmeye başlar belki.

Ps Vita almak istememin sebebi yazılım atabiliyor olmam. Switch'i de düşündüm ama onun oyunları çok pahalı. İkisini de alma diyenler için de şuan almam güzel olur çünkü okulum uzak 45 dk civarında ve genellikle seyahat eden biriyim yolda sıkılmamak için düşünmüştüm.

Bütçe?

Bence alma. İllaki alacaksan NS al. En kötü konsolu kırarsın. İşletim sistemini değiştir Steam Deck gibi kullan. Ya da NS'e Android indir Pokemon GO oyna !

NS tepesindeki soğutma ızgaralarının birine metali değdirip diğer ucunu joy-con un girdiği yerin 13. en soldaki pinine dokunduruyorsun. Dev moduna giriyor. Bu kadar. Kırıldı konsol. İyi oyunlar.

Yani PS Vita'yı önermiyorsunuz. Neden önermiyorsunuz içinde fazla oyun olmadığı için mi yoksa fiyatına değmediği için mi?

Yani PS Vita'yı önermiyorsunuz. Neden önermiyorsunuz içinde fazla oyun olmadığı için mi yoksa fiyatına değmediği için mi?

Ben ikisini de kullandım. Yani en net şekilde Nintendo fan boyu olduğum için derim. Ayrıca kırması çok basit. Ve evet bence yeterli ve güzel oyun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…