PS Vita mı, Playstation 3 mü?

• Konuyu başlatan MertSafaOzdeMr
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 6.879
M

MertSafaOzdeMr

Ziyaretçi
Merhaba iyi günler, evimde bilgisayarım var fakat ben konsol seven birisiyim şimdi dün gece Playstation 2 konsolum bozuldu bende yeni bir konsol almaya karar verdim.
Playstation Vita ve PS3 ve X360 arasında kaldım X360 GTA 5 yüklemek sorun oluyormuş yani flash bellek falan lazımmış. O yüzden pek sıcak değilim X360 tarafına. PS Vita evin dışında ve yatakta oyun oynayabilme imkanı veriyor demo oyunları denerim alırsam sonra başlarım almaya. PS3 tarafı ise eski bir konsol fakat özel konfigürasyonlarla GTA 5 bile gayet güzel ayarlanmış PS3 ve Vita arasında kaldım sizce mantıklı olanı hangisidir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Xbox 360'ın 4 GB'lık modelini almadığınız sürece herhangi bir oyunun kurulumunda sıkıntı yaşamazsınız. Öte yandan GTA 5 PS Vita'da olmadığı için geriye sadece PS3 kalıyor.

Aslında Vita'ya PS4'ün çıkmasıyla yükseldi eğer ileride PS4 alma gibi bir eğiliminiz varsa Vita alın çünkü Vita'yla PS4'ü bağlayarak PS4 oyunlarını Vita üzerindende oynayabilrsiniz fakat PS4 almayacağım derseniz, bence Xbox alın MP oynama gibi bi niyetiniz yoksa korsan oyun alarakta bütçenizi rahatlatabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vita'yı tavsiye etmiyorum. Psp, Ps Vita, Ps2 ve PS3 sahibiyim. Vita öylece yatıyor evin içinde. Sadece söz konusu ikisi ise tartışmasız PS3 al. İnanılmaz güzel exclusive oyunları var. Örnek verecek olursak;
-Gran Turismo 6
-God of War
-Killzone serisi
-The Last Of us
-Beyond Two souls
-Uncharted serisi gibi (Saymadıklarımı yazsam okumaktan sıkılırsın)

Vita'da ise adam gibi sadece birkaç oyun var.

Ama yok ben ps4 de alacağım diyorsam o zaman Vita al derim. Çünkü ps4'teki oyunlarını aynı evde aynı internet ağına bağlı olmak şartıyla Vita'dan oynayabiliyorsun. Ama kesinlikle Ps3 almalısın "bence". kıyamet gibi oyun arşivine sahip olursun.

Dinlediğin için teşekkürler.

PS3 Diyelim o zaman X360 Tercihimdi gerek oyun kolu gerek grafikleri açısından ama 4 GB Nedir yahu! Diski de sadece Microsoft'tan alıyormuşuz paramızla rezil olacağız neymiş efendim git flash bellek al onu tak GTA 5 Kur işimiz yoktu bizimde o yüzden eledim X360'ı. PS4 Alamam zaten bu saatten sonra PS3 Kararım sonra Monster laptop alacağım.

PS3 Diyelim o zaman X360 Tercihimdi gerek oyun kolu gerek grafikleri açısından ama 4 GB Nedir yahu! Diski de sadece Microsoft'tan alıyormuşuz paramızla rezil olacağız neymiş efendim git flash bellek al onu tak GTA 5 Kur işimiz yoktu bizimde o yüzden eledim X360'ı. PS4 Alamam zaten bu saatten sonra PS3 Kararım sonra Monster laptop alacağım.

Xbox 360'ın 250 GB'lık modeli de mevcut.

Merhaba iyi günler, evimde bilgisayarım var fakat ben konsol seven birisiyim şimdi dün gece Playstation 2 konsolum bozuldu bende yeni bir konsol almaya karar verdim.
Playstation Vita ve PS3 ve X360 arasında kaldım X360 GTA 5 yüklemek sorun oluyormuş yani flash bellek falan lazımmış. O yüzden pek sıcak değilim X360 tarafına. PS Vita evin dışında ve yatakta oyun oynayabilme imkanı veriyor demo oyunları denerim alırsam sonra başlarım almaya. PS3 tarafı ise eski bir konsol fakat özel konfigürasyonlarla GTA 5 bile gayet güzel ayarlanmış PS3 ve Vita arasında kaldım sizce mantıklı olanı hangisidir?

Konsolu o kadar seviyorsan bilgisayarına xpadder indir gamepad alıp ayarla her oyunu oynayabilirsin(Mouse olarak da kullanılabilir :) )

upload_2015-3-24_15-46-52.jpeg
upload_2015-3-24_15-47-6.png

Resimde gördüğün gibi kolunun tuşlarını taratıp hangi bilgisayar tuşunun yerine geçmesini istiyorsan onu seçiyorsun

İndirme Linki:
http://www.fullprogramlarindir.com/xpadder-2015-full-indir.html

Slm vita satışa cikardim bende su oyunlar vardi
Black ops
Killzone
Resitance
Modnation racers ve
8 gb hafiza karti vardi
Bi adam teklifte bulundu ps3 160 gb slim modeli gta v ve pes 2012 var 1 tanede kol sizce takas edeyim mi

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı