PS Vita mı Switch Lite mı?

starmywmidzy

Centipat
Daha fazla  
İkisi arasında kaldım. Switch Lite daha iyi tabii ki ama oyunlari cok pahalı ve switch Lite'ı kırdırmak biraz sıkıntılıymış diye biliyorum. PS Vita alirsam 2000 modelini ve beyaz olanı alırım. Çok kararsızım. Sizce hangisi?

SL'yi kırdırmak için fiziksel müdahale gerekli, yani biraz sıkıntılı dediğiniz gibi ama daha güncel oyunları oynamak mümkün, RDR 2 gibi. Vita'yı kırmak kolay, yarım saatlik yazılım yükleme işi en fazla, yıllardır kullanmadığım OLED Vita'yı biraz ön araştırma ardından 10 dakikada CFW'ye geçirmiştim.

PS1 ve PSP oyunları ilgimi çeker derseniz, oyun arşivi çok geniş. Kendi oyunları da aşırı çeşitli olmasa da güzeldir, Tearaway (mutlaka deneyin) gibi efsane oyunları vardır. Mario veya Zelda hayranlığınız yoksa ve temiz bir cihaz bulabilirseniz bu iki cihaz arasından Vita alın derim ben.

İkisi arasında kaldım. Switch Lite daha iyi tabii ki ama oyunlari cok pahalı ve switch Lite'ı kırdırmak biraz sıkıntılıymış diye biliyorum. PS Vita alirsam 2000 modelini ve beyaz olanı alırım. Çok kararsızım. Sizce hangisi?

Nintendo Switch yeni oyunları oynatsa bu oyunların çoğu Nintendo oyunlarıdır. Oyunları da aşırı pahalı olduğundan konsolu kırdırtmanız neredeyse şarttır. PS Vita ise eskidir ve eski oyunları içerir. PS Vita eski olduğundan haliyle 2. el almanız gerekir. Eski olduğundan da kırması aşırı kolaydır. Bana sorsanız açıkçası ben 2 konsolu da almazdım. 2'sinin de çok büyük eksileri var. Sırf otobüste Zelda oynayacağım diye para akıtmak yerine evimde daha yüksek FPS'de emülatörden oynardım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı