salih213 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 782 Çözümler 3 2 Eylül 2022 #1 Merhaba. Bilgisayara sanal işletim sistemi kurduğumuz gibi PS Vita yazılımını PC'de kullanabilir miyiz? Son düzenleyen: Moderatör: 2 Eylül 2022
Merhaba. Bilgisayara sanal işletim sistemi kurduğumuz gibi PS Vita yazılımını PC'de kullanabilir miyiz?
Sarpmanon Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 218 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2022 #3 salih213 dedi: Merhaba. Bilgisayara sanal işletim sistemi kurduğumuz gibi PS Vita yazılımını PC'de kullanabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Hayır, ama şu an deneysel olsa da vita3k isimli bir emülatör var. Bu linkten bakabilirsiniz: Vita3K - An Experimental PSVita Emulator
salih213 dedi: Merhaba. Bilgisayara sanal işletim sistemi kurduğumuz gibi PS Vita yazılımını PC'de kullanabilir miyiz? Genişletmek için tıkla... Hayır, ama şu an deneysel olsa da vita3k isimli bir emülatör var. Bu linkten bakabilirsiniz: Vita3K - An Experimental PSVita Emulator
salih213 Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 782 Çözümler 3 3 Eylül 2022 #4 Her oyun destekliyor mu?
Sarpmanon Hectopat Katılım 9 Ocak 2021 Mesajlar 218 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2022 #5 salih213 dedi: Her oyun destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef hayır. Sitesinde üstteki tuşlardan “compatibility” sekmesine gelip hangi oyunları desteklediğini görebilirsiniz.
salih213 dedi: Her oyun destekliyor mu? Genişletmek için tıkla... Maalesef hayır. Sitesinde üstteki tuşlardan “compatibility” sekmesine gelip hangi oyunları desteklediğini görebilirsiniz.