PS VR bilgisayarda kullanılır mı?

Erenberkk

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, son 2 gündür VR bakmaya başladım uygun olarak PlayStation VR aklıma yattı. Bilgisayarıma bağlayıp oynayabilir miyim? Alırken nelere dikkat etmeliyim 2.el olarak almayı düşünüyorum.
Bilgisayar özelliklerim;
i5-10300H
GTX 1650 Mobile.
Ve bilgisayarım VR kaldırır mı?

Bir programla sanırım evet, ama Move kolu alırsanız %70 daha iyi olur. Oculus Quest 2'nin 2. ellerine baktınız mı? Temiz ürün bulursanız güzel VR.

Bir programla sanırım evet, ama move kolu alırsanız %70 daha iyi olur. Oculus Quest 2'nin 2. ellerine baktınız mı? Temiz ürün bulursanız güzel VR.

Evet baktım ama ikinci elleride aşırı pahalı geldi. Move kolu ile rahat oynanır mı ücretli bir program sayesinde oynanıyormuş.

Evet baktım ama ikinci elleride aşırı pahalı geldi. Move kolu ile rahat oynanır mı ücretli bir program sayesinde oynanıyormuş.
Açıkçası 2 ürünü de kullandım ve Oculus'un performansı daha iyi geldi. Ancak yine düşük bütçeli arıyorsanız odanızda özellikle geniş alan varsa alınabilir. Tracing için kamera da istiyor ve in-kalk hareketlerinde rahat tanıması ve sizin rahat oynayabilmeniz için geniş alan daha iyi olur.

teşekkür ederim biraz daha biriktirip oculus almak en iyisi olacak galiba.

Hocam ps vr varsa pc de kullanamiyorum yardimci olurmusunuz

Trinus ya da iVRy isimli programlarla PC'de kullanabilirsiniz ancak görüntü kalitesi olarak Quest 2 daha iyi bir seçenek olacaktır.
Kurulum ve ayarları için YouTube'dan bakmanızı öneririm, buradan anlatım karışık gelecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…