PS VR2 alınır mı?

embraceit

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
GPU: Sapphire pulse RX 7900 GRE
Yakın bir zamanda almayı düşünüyorum. Ben teknoloji meraklısı biriyim. PS5 aldım birkaç gün önce ve gerçekten bambaşka bir deneyimmiş o kolların titremesi, adaptive triggers her şeyi ile. Şimdi de hedefim PS VR2 almak inceleme videolarını falan izledim. Memnun kaldım. Bildiğim kadarı ile artık PC ile de uyumluymuş ama asıl hedefim PlayStation'da kullanmak tabii. Özellikle korku oyunlarının içine girmeyi çok merak ediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır tabii ki VR deneyimi yaşayın mutlaka.

Mecbur ithalatçı garantili alacağım yine gereksiz pahalı resmi olanlar hemen bozulacak bir şey değildir sanırım?

Fiyatlarını bilmiyorum ama onun yerine Meta Quest 3 almanı öneririm. PSVR 2'nin hiçbir albenisi yok üstelik tamamen kablosuz da değil. Quest 3 ise tamamen kablosuz enfes bir şey.

Fiyatlarını bilmiyorum ama onun yerine Meta Quest 3 almanı öneririm. PSVR 2'nin hiçbir albenisi yok üstelik tamamen kablosuz da değil. Quest 3 ise tamamen kablosuz enfes bir şey.

Ben biraz PS VR2 tarafındayım ya PS özel oyunlarıni da oynamak isterim PC ye de baglanabiliyormus

Ben biraz PS VR2 tarafındayım ya PS özel oyunlarıni da oynamak isterim PC ye de baglanabiliyormus

PSVR 2 de hangi özel oyunlar var ki hocam? Gran Turismo, Resident Evil 4 ve Village bir de Horizon'ın yan oyunu vardı ama o da çok iyi çıktı mı bilmiyorum. Bence oyun anlamında da çok dolu değil ama siz bilirsiniz.

Daha önce kullandınız mı bilmiyorum ama PSVR kablo karmaşasını hala çözmüş değil. Quest ise çoktan çözmüş, kütüphanesi de dolu bir cihaz.

Anlıyorum da hem marka bir şey almak istiyorum kablosu falan yeterince uzundur herhalde bir yere sabitleyerek kullanmak benim için sıkıntı olmaz bir de birkaç video izledim grafik olarak daha güzel duruyor gibi psvr2 tabii her oyunda değil bazı oyunlarda da meta Quest güzel gözüküyor

Siz bilirsiniz hocam. PSVR 2'nin pek çok oyunda Meta Quest 3'e göre daha bulanık olduğunu da pek çok kişiden duymuştum bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…