L Lyphix Centipat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #1 Merhaba 2 ay önce de PS VR2'in PC için adaptörü geleceğini duydum ama maalesef Türkiye'de hiçbir site de bulamadım bulsam da çok fahiş fiyata satılıyor ve güvenilir değil bir bilgisi olan var mı merak ettim.
Merhaba 2 ay önce de PS VR2'in PC için adaptörü geleceğini duydum ama maalesef Türkiye'de hiçbir site de bulamadım bulsam da çok fahiş fiyata satılıyor ve güvenilir değil bir bilgisi olan var mı merak ettim.
D Drugut Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2024 #2 Muhtemelen spotçularda bulunucaktır. Zaten Türkiye ye gelen psvr2 başlık sayısı sınırlı.
Sgt Sxcorpion Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 36 21 Ağustos 2024 #3 Yakın bir zamanda gelecek gibi durmuyor. Distribütörüne kadar sordum ürünün ne olduğunu bile bilmiyorlar...
Yakın bir zamanda gelecek gibi durmuyor. Distribütörüne kadar sordum ürünün ne olduğunu bile bilmiyorlar...
D Drugut Centipat Katılım 21 Temmuz 2024 Mesajlar 246 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ağustos 2024 #4 Sgt Sxcorpion dedi: Yakın bir zamanda gelecek gibi durmuyor. Distribütörüne kadar sordum ürünün ne olduğunu bile bilmiyorlar... Genişletmek için tıkla... Bu da komik artık. Adamlar distibitörlüğünü aldığı maldan haberleri olmaz mı? Sony Türkiyenin kapanışı gerçekten bir felaket oldu.
Sgt Sxcorpion dedi: Yakın bir zamanda gelecek gibi durmuyor. Distribütörüne kadar sordum ürünün ne olduğunu bile bilmiyorlar... Genişletmek için tıkla... Bu da komik artık. Adamlar distibitörlüğünü aldığı maldan haberleri olmaz mı? Sony Türkiyenin kapanışı gerçekten bir felaket oldu.
O onomono99 Megapat Katılım 2 Kasım 2015 Mesajlar 49 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2024 #5 6000 7000 liraya satıyorlar 60 dolarlık şeyi. Gümrük sınırını 30 euroya indirirsen böyle olur işte. Vallahi delireceğim.
6000 7000 liraya satıyorlar 60 dolarlık şeyi. Gümrük sınırını 30 euroya indirirsen böyle olur işte. Vallahi delireceğim.
Sgt Sxcorpion Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 36 5 Ekim 2024 #6 Sarı sitede ikinci el 4bin liraya satan var ama yine de almam