PS1 2022 de alınır mı?

MaviEkran126

Hectopat
Yer
Kırklareli
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Pentium T3400 2.16 Ghz. NVIDIA GeForce 9300M GS Windows 10 2016 LTSB.
Soru başlıkta. Onun yerine 2 alsam mı daha iyi olur diye düşündüm ama bir sormak istedim.

1-Sıfır bulmanız imkansız.
2-Emülatörden birçok oyunu oynanabiliyor.
3-Oyunları günümüze göre çok çok eski olduğunu unutmayın.

Bu zamanda da 30 yıl öncesinin yarım yamalak, hikayesiz, 2D oyunlarını da oynamazsın abi. Çok istiyorsan bilgisayarında ya da cep telefonunda emulatör yardımı ile sorunsuzca oynayabilirsin.

PS2'de PS1 oyunlarını çalıştırabiliyor diye biliyorum, bu yüzden PS2 almak daha iyi olur.

PSP alırsan oradan PS1 oyunlarını oynayabilirsin. PSP'de bir şey oynamak çok zevkli telefona emulatör kurunca o kadar zevkli olmuyor.

Nostalji için kullanacaksanız ve konsoldan anlıyorsanız kesinlikle Playstation 2 Slim öneririm.

Hem Gta, need for speed gibi güzel oyunlara sahip.

Güzelce içini dışını temizledikten sonra yanına birde 37-55 ekran bir tüplü tv varsa güzel olacaktır.

Heleki bir de yanına eski bir dvd alırsanız ve eski zamanın filmlerini (Fight Club, Rocky, Hızlı ve Öfkeli vs,) CD'ye atarak dvd de izlerseniz çok güzel bir nostalji ortamı olacaktır.

Mesajı yazarken benim bile canım böyle bir ortam hazırlamak istedi . Okuldan, işten gelmişsiniz yatağa veya koltuğa uzanıyorsunuz. Hava hafiften kararıyor dışarısı biraz yağmurlu perdeleri çekmişsiniz gta san andreas, need for speed underground 2 oynuyorsunuz. Dvd'den Hızlı ve öfkeli izliyorsunuz..

Ben halenda PS2 ile oynuyorum canım sıkıldıkça açıyorum PS2'yi GoW2, GTA SA, Crash twinsanity daha çok oyun var PS1 oyunları da yüklü HDD'de mis gibi cipsimi kolamida alıyorum oynuyorum doya doya. USB'ye de film yüklüyorum tüplü bir TV var 67 veya 61 ekran gibi bir şey izliyorum filmleride.

Mükemmel ortam, önceden bendede benzer bir ortam vardı dvd, ve 37 ekran bir tüplü tv vardı hepsini temizlemiştim tam ps2 almaya karar vermiştimki özel bir sebepten dolayı ortamı satmak zorunda kaldım.

Ama yakında benzer bir ortam yapmayı düşünmüyor değilim ps2, dvd, tüplü tv belki arkaya 2000'lerden hit şarkılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…