PS1 Ve PS2 Oyunları Bilgisayarda Nasıl Oynanır?

PS1 için RetroArch, PS2 için PCSX2. Ama her ikisinde de oyunları çalıştırmak için PlayStation BIOS dosyalarına ve oyunlarına ihtiyacınız var.

O dosyaları da ben size veremem ya da link atamam. Çünkü bildiğiniz korsan için link vermiş ve ceza almış olurum. :)

Not: Elinizde PS1 ve PS2 varsa yasal olarak BIOS dosyalarını almak için rehberler mevcut. Yapılan işlem "Dump" olarak geçiyor. :)

Çok teşe
PS1 için RetroArch, PS2 için PCSX2. Ama her ikisinde de oyunları çalıştırmak için PlayStation BIOS dosyalarına ve oyunlarına ihtiyacınız var.

O dosyaları da ben size veremem ya da link atamam. Çünkü bildiğiniz korsan için link vermiş ve ceza almış olurum. :)

Not: Elinizde PS1 ve PS2 varsa yasal olarak BIOS dosyalarını almak için rehberler mevcut. Yapılan işlem "Dump" olarak geçiyor. :)
Çok teşekkürler , aslında oynamak istediğim bir oyun var Driver2 😊 Beni oda hapsederdi saatlerce, tabiki memory card olmadığı için kaldığım yeri kaydedemez oyunu bitirmek için sabahtan akşama kadar oynardım, eskiyi bi yaad etmek istedim önerilerinizi deneyeceğim 😊🖒

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı