Çözüldü PS1'de oyunlar açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Serkan6862

Picopat
Daha fazla  
PS1 oyun açılmıyor nedense. Emülatör üzerinden oynuyorum ama expse for Android böyle bir hata veriyor. Anlayamadım gitti. Siyah ekran hatası veriyor. This disc 2 please insert disc 1 yazıyor. Oyunu açmıyor nedense.

Çözüm
Bunun normalde Disc 1'i olması lazım. Sadece Disc 2'den açamazsınız oyunu doğal olarak.

Myrient PS1 Romları Buraya girip Ctrl+F'ye basarak oyunun adını yazın. USA veya Europe versiyonlarından birini indirin iki CD'li şekilde.

Buradan indirebilirsiniz. Reddit'ten aldım. Veya attığım linke güvenmiyorsanız, indirdiğiniz yerden Disc 1'i indirin.
Açmaya çalıştığınız dosyaları da belirtir misiniz? 2 CD'li bir oyun açmaya çalışıyor gibisiniz.

2 tane dosya varsa eğer ilkini açmayı deneyin. Yani ilk CD'den açın oyunu.

Bir sürü birden fazla CD'li olan oyun var çünkü.

Oyunu zaten ilkini açmaya çalışıyorum evet ikitane dosya var ikisi de disc 2

Bunun normalde Disc 1'i olması lazım. Sadece Disc 2'den açamazsınız oyunu doğal olarak.

Myrient PS1 Romları Buraya girip Ctrl+F'ye basarak oyunun adını yazın. USA veya Europe versiyonlarından birini indirin iki CD'li şekilde.

Buradan indirebilirsiniz. Reddit'ten aldım. Veya attığım linke güvenmiyorsanız, indirdiğiniz yerden Disc 1'i indirin.

Çözüm

Peki tamam sağ olun teşekkürler neden disc 2 açamaz acaba neden böyle bir sorun var ki disc 1 ve disc 2 arasındaki fark nedir tam olarak mesela ben neden disc 2 bir oyunu açamam veya çalıştıramam.

Peki tamam sağ olun teşekkürler neden disc 2 açamaz acaba neden böyle bir sorun var ki disc 1 ve disc 2 arasındaki fark nedir tam olarak mesela ben neden disc 2 bir oyunu açamam veya çalıştıramam.
Disc 2 çünkü oyunun devamı olur genelde. Oyunun ana dosyaları Disc 1'dedir.

Yani örneğin bölümlerden yola çıkarak diyeyim. Disc 2'de sadece 5. veya 6. bölümler olur. 1'den 4'e kadar olan bölümler olmaz. Bu yüzden sadece Disc 2 ile oyun oynanmaz. O zamanlar boyut sorunu olduğu için fazla CD'li oyunlar oluyordu, tek CD'ye sığmıyordu.

Tamam anladım teşekkürler pek fazla anlayan birisi değilim bu CD ama o yüzden sordum sadece biraz komik bir soru gibi geldi ama olsun başlık açmaya değmezdin zaten ya neyse dedim ya bilmiyordum böyle bir şey olduğunu zaten dediğim gibi disc 2 üzerinden oyunu açamadığım siyah ekran hatası verdiği için sordum.

Komik bir soru değil. Her şeyi bileceksiniz diye bir kaide yok. Öğrenmiş oldunuz bu vesileyle. Rica ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…