PS1'de Tekken tarzı oyunun ismi

Makaleler
3
Yer
Samsun
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Case: Xigmatek Venom X | MBO: Asus TUF B450-PRO GAMING | CPU: AMD Ryzen™ 5 3600X , @ 3.8GHz | CPU Cooler: Stock | RAM: Crucial 16GB (2x8GB) Ballistix Sport LT Gray DDR4 @ 3000MHz | GPU: ASUS RADEON™ RX 5700XT 8GB GDDR6 @ 1905 MHz 256-bit | PSU: XIGMATEK X-POWER 650W 80+ | SSD: Kingston 480GB HyperX Fury 3D | M.2 SSD : 1 WD 240GB Sata Green M.2 SSD | Display: AOC Q3279VWFD8 |
Meslek
Üniversite Öğrencisi
Merhaba bilmem hatırlar mısınız? FIFA oynarken ne alaka bilmiyorum ama aklıma geldi. Tekken gibiydi ama 3 boyutluydu robot vs robot yapıyordunuz. Robotların değişik özellikleri vardı robot dediğime de bakmayın örümcek gibi gözüküyordu.

Bio Freaks olabilir mi?

Yok hocam bunlar değil.

Hocam siyah arka planlı bir şey miydi?

Hocam 3 boyutlu derken o anlamda demedim insanlar 2 boyutlu oyunları atıyorlar. Robot vs Robot yapıyorduk karşımızdaki de örümcekti bizde örümcektik, robottuk. Robotu arkasındaki bakış açısından kontrol ediyorduk. Arka plana gelirsekte hatırlamıyorum cidden. Fakat felaket zevkli bir oyundu. Yani şöyle düşünün: Örümcek şeklinde robotsunuz.

Yani üçüncü şahıs kameradan oynanıyor demek istediniz. Transformers: Beast Wars olabilir. Açıkçası samanlıkta iğne aramak gibi, PS1 oynamış bir nesil olmama rağmen üzerinden 20 sene geçmiş. Biz de senin gibi Google'dan bakıyoruz.

Yani üçüncü şahıs kameradan oynanıyor demek istediniz. Transformers: Beast Wars olabilir. Açıkçası samanlıkta iğne aramak gibi, PS1 oynamış bir nesil olmama rağmen üzerinden 20 sene geçmiş. Biz de senin gibi Google'dan bakıyoruz.

Baktım baktım bulamadım. Ah be bulsam yine eskilerdeki gibi saatlerce oynardım. 😂 😂

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı