Cihangir osman Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 15 16 Eylül 2020 #1 Arkadşlar PS2 var beleşe aldım çalışıyor ama ekranda görüntü yok, ne yapmalıyım yeşil ışık falan yanıyor ama görüntü yok. Dosya Ekleri IMG_20200916_140652.jpg 203,4 KB · Görüntüleme: 279 Son düzenleyen: Moderatör: 16 Eylül 2020
Arkadşlar PS2 var beleşe aldım çalışıyor ama ekranda görüntü yok, ne yapmalıyım yeşil ışık falan yanıyor ama görüntü yok.
Sis Bombası Kullanan Adam Decapat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 604 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Sis Bombası Kullandığı için bilinmiyor. 16 Eylül 2020 #2 Bir sürü etken var. Görüntü kablosu bozulmuş olabilir, PS2'nin görüntü girişleri temasızlık yapıyor olabilir, televizyonda sorun olabilir. En temelinden PS2 bozuk olabilir. Artı 0 Eksi
Bir sürü etken var. Görüntü kablosu bozulmuş olabilir, PS2'nin görüntü girişleri temasızlık yapıyor olabilir, televizyonda sorun olabilir. En temelinden PS2 bozuk olabilir.
kaurodono Kilopat Katılım 2 Mayıs 2013 Mesajlar 450 Makaleler 1 Yer TRABZON 17 Eylül 2020 #3 Arkadaki kabloları sarı, kırmızı, beyaz doğru renklere bağladığından emin ol. Yine görüntü alamıyorsan cihazın rgb ygb ayarının değişmesi lazımdır Artı 0 Eksi
Arkadaki kabloları sarı, kırmızı, beyaz doğru renklere bağladığından emin ol. Yine görüntü alamıyorsan cihazın rgb ygb ayarının değişmesi lazımdır
KS KS Cihangir osman Centipat Katılım 25 Nisan 2020 Mesajlar 15 18 Eylül 2020 #4 kaurodono dedi: Arkadaki kabloları sarı, kırmızı, beyaz doğru renklere bağladığından emin ol. Yine görüntü alamıyorsan cihazın RGB ygb ayarının değişmesi lazımdır. Genişletmek için tıkla... 20-30 kere dendim vallaha olmuyor peki dediğini nasıl yapacağız. Artı 0 Eksi
kaurodono dedi: Arkadaki kabloları sarı, kırmızı, beyaz doğru renklere bağladığından emin ol. Yine görüntü alamıyorsan cihazın RGB ygb ayarının değişmesi lazımdır. Genişletmek için tıkla... 20-30 kere dendim vallaha olmuyor peki dediğini nasıl yapacağız.