PS2 CD-ROM'un bozuk olup olmadığı nasıl anlaşılır?

Artex1551

Hectopat
PS2'ye oyun yazdırdım iki tane, ikisi de bozuk çıktı. Acaba nasıl anlarım CD-ROM'un bozuk olduğunu?

Sistemde sanırım oyun yazdırma olayı aynı. Cihaz çok eski ve bu CD olayı bunun kronik sorunuydu göz bozuluyor. Eğer oyunları doğru yazdığınızdan eminseniz bozulmuş olma ihtimali çok yüksek.

Bu arada artık CD kullanmayın. Cihaz kırıksa harddisk öneririm ucuza alıp USB'den oynarsınız.

Teşekkür ederim cevabınız için ancak şöyle CD derken DVD den bahsettim ve Program da doğru yazdırdığıma da eminim, bir kaç yıl önce abartısız söylüyorum en az 150 200 oyun yazdırmışımdır cihaz kırık hem orijinal hem malum sürümleri çalıştırıyor acaba nasıl yaparım HDD ile oyun oynama video atar mısınız ya da anlatır mısınız tekrardan teşekkürler.
He pardon bu arada siz sanırım PS nin gözünden bahsettiniz ben PC deki CD ROM dan bahsettim bozulmuş mudur diye.

Hocam video atmam doğru olmaz o zaman nokta kaynak göstermiş olurum. Ama şöyle yazarsanız kontrol ettim ama sanırım çoğu video doğru yapıyor hatta bazıları çalıştırıyor da.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…